Problém to neni. Stačí 1 carbo bruska CO zváračka autogén a práca tak 2 h a keď máš nerez trubky tak sa dá vyviesť aj na ľavú aj na pravú stranu.. A keď to chceš mať naozaj cuul tak sa to vyvedie šikmo hore cez zadné blatniky.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Lomngi a čo zadný tlmič ten by si vynechal alebo by si sa z rúrou vracal nazad ono to neni až také jednoduche ako si myslíš ja mám už aj predprípravu tiež som nad tým rozmýšlal
HusarJan píše:Lomngi a čo zadný tlmič ten by si vynechal alebo by si sa z rúrou vracal nazad ono to neni až také jednoduche ako si myslíš ja mám už aj predprípravu tiež som nad tým rozmýšlal
zadny tlmic sa vimeni za tonovany s ET- ckom a priamo priechodnu.
a potom to mozes vyviest na boky. celkove naklady na prerabku asi tak 150eur. samozrejme pracu neratam len material
Aveo sedan 1.2 16 V
HusarJan píše:Lomngi a čo zadný tlmič ten by si vynechal alebo by si sa z rúrou vracal nazad ono to neni až také jednoduche ako si myslíš ja mám už aj predprípravu tiež som nad tým rozmýšlal
Jony neblbni teď to máš super, potom budeš jenom čistiť elektroný.
Jony neblbni teď to máš super, potom budeš jenom čistiť elektroný.
ved to bola len sranda no té diery v prahu to boli už orginal
Tak tá koncovka mená chybu. Hned som si ho objednal.15 dol. Nie je veľká suma. Síce bude potrebovať úpravu ale kúsok nerez trubky a CO zváračka to spraví.
Aveo sedan 1.2 16 V