Som na tomto fóre nový napriek tomu, že ho už pár dní študujem...
Mám na Vás dve otázky:
- Nedávno som si kúpil Daewoo Lanos 1999 1.6 benzín. Nikdy neplánujem toto auto takto prevádzkovať, teraz ho takto skúšam len pre overenie funkčnosti kontrolky potreby tankovania. Totižto, chcel som minúť benzín natoľko, aby sa mi rozsvietila kontrolka tankovania, lenže ja mám ručičku v podstate už pod červeným obdĺžničkom, za jazdy počujem bublinkovať benzín a ona stále nesvieti - mám tam fakt ešte viac ako 6l benzínu, alebo mi tá kontrolka nesvieti?
- Ako som aj z tohoto fóra pochopil - je to pomerne časté a preto som šiel na istotu - pár krát sa mi vo vlhkom počasí stalo, že som nenaštartoval (benzínu dosť, imobilizér nebliká, ale čerpadlo tlakovalo len veľmi krátko a proste všetko sa točilo, bežalo, fungovalo, len nenaskočil...). Včera som vyhodil spolujazdcovu sedačku, odmontoval kryt RJ, vyčistil kontakty, vystriekal sprejom na obnovu vodivosti a teraz jazdím chvíľu pre testovacie účely bez sedačky a krytu - uvidím, keď najbližšie zaprší, či pomohlo. No ale otázka znie - neviete, či by to mohlo byť aj čosi iné, keďže problém so štartovaním je iba vo vlhku?