preskočeny rozvodovy remen

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
klifton007

preskočeny rozvodovy remen

Příspěvek od klifton007 »

aku škodu može narobiť preskočený rozvodovy remen asi o 3 zuby? pri otáčaní klukovky ventily vyzeraju byt v poriadku , nie je tam žiadna vôla, resp. neostavaju visiet čo je predpoklad že nie su skrivene
Reklama

klifton007

Re: preskočeny rozvodovy remen

nikto nič???
Mikeš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikeš »

Rozebrat rozvody,nastavit jak má být,startovat.A hned dostaneš odpověď :)
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
klifton007

ja viem, že to treba...len som chcel predbežne vedieť či nema s tým niekto skusenosť a čo to narobilo......zatial som to nerozoberal, v pondelok sa chystam na to ......dúfam že to nebude take tragicke
klifton007

no naštastie preskočeny rozvodovy remen nebol, všetko som skontroloval , všetko je v poriadku.....len proste nechce naštartovať, stala sa taka vec že pri jazde to zrazu trhlo a skapal motor.....potom po chvili to išlo naštartovat ale motor sa choval pri štarte akoby v určitej faze štartovania nechcel vôbec pretočiť.....podobne niečo ked je zla baterka a nechce štartovať......ked som pozeral rozdelovač tak sa mi zda že je trochu posunuty palec nižšie , ked nastavim rozvody presne na rysky , tak palec musi smerovat k 1. valcu šikmo hore, len je trochu viacej dole , rozvody som skontroloval, všetko je v poriadku, ventily tiež.....tak už neviem čo to môže byt , myslel som si že došiel benzin, ale palimover ukazuje cca štvrť nadrže a ked vyberiem sviečky tak su mokre , takže benzin do valca vstrekuje ......ešte že to auto neni moje lebo bysom ho už asi podpalil keby som take mal
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“