Nemáte někdo zkušenosti s Oplem Vectrou B

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Franta P.

Nemáte někdo zkušenosti s Oplem Vectrou B

Příspěvek od Franta P. »

Zdravim. potřebuju poradit od někoho kdo se už někdy hrabal ve Vectře B r.v. 97 CDX 2.0 16V nebo jinou. Dispej klimy píše po vypnutí klíčku chybu -- a v opelu mi řekli po diagn., že jí píše ventyl co zavírá a otvírá klapku pro přívod teplého vzduchu od radiátoru, že pravděpodobně nedovírá a i přes klimu tam pouští teplý vzduch. nevíte kde ho najdu a jestli by se závada nedala nějak odstranit doma? :idea:
Dále přestalo se stahovat LZ okno, teda někdy jde tak jednou za půl roku a to se strachem jestli půjde zatáhnout, a když zrovna nejde tak když je v autě absolutní ticho tak je slyšet při zmáčknutí tlačítka slabé cvakání v motůrku ale nestahne. chci ho vyndat ale je tam stejný způsob jako u nexie odvrtat nýty a vyndat i se stahovačkou ale problém je v tom jak oddělim okno od stahovačky když je zasunuté a neni tam přístup, šroubky tam nejsou, potřebuju si stáhnout okno abych na to viděl jak to tam je ale to zase nejde. :roll:
dále uchází náplň klimy a to kompresorem (bolest všech Vecter B)a v opelu mi řekli za nový 41.000,- a repasovaný 17,500,- :roll: :shock: :roll: , tak budu muset hledat levnější variantu. :(
psal sem už do opelclubu i do vectra clubu a tam je to mrtvé a nikdo mi ještě neodepsal. tak to zkoušim zde. díkes.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemáte někdo zkušenosti s Oplem Vectrou B

Příspěvek od alvin »

tá klima je bolesť asi všetkých oplov,aj mne ušla,neriešim to,panel klímy na vectre riešili zas tu
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=25299
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „POKEC“