Prosím o názor :-)

Moderátor: Blue Lanos

Jujing
Kontaktovat uživatele:

Prosím o názor :-)

Příspěvek od Jujing »

Zdravím všechny. Kamarádka si vyhlídla tohoto Matize a ve čtvrtek pro to chce jet http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... iz/8478935 zajimal by mně váš názor a vůbec chtěl bych se zeptat na co si dát u Matize pozor až to budem prolejzat ;) zkoušel sem tu chvíli hledat ale nějak ucelený všechny rady sem tu nenašel (buď špatně hledám nebo tu prostě nejsou) dík všem za rady ;)
Reklama

Damek

Re: Prosím o názor :-)

Příspěvek od Damek »

Nevypada zle. Nieco podobne mam v rodine. Najcastejsi problem bol u nasho matizka v klboch prednej napravy, inak nic specialne
ladinek

Příspěvek od ladinek »

ta cena je dá se říct přijatelná -i mě se matiz líbí,mít prachule koupím si ho na malování po Brně :D zahrádka a jedem :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

Vojta píše:Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
tak s menší investicí se počíta respektive strop na celý auto je 30tis...
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Jujing píše:
Vojta píše:Za tu cenu vypadá velice pěkně. U těchto prvních Matýsků byl problém s korozí zadních lemů a prahů. Já bych do toho šel - samozřejmě bude asi potřebovat nějakou menší investici (rozvody - pokud už nebyly udělány, vyměnit všechny náplně, brzdy).
No nevím - šel bych do novějšího ročníku a hlavně litrovka vede!!Je fakt jak píše Vojta - že problém s korozí - já zase tvrdím když má 100tis najeto tak určitě přední nápravy - tlumiče - klouby - teď jsem to nechal dělat a předek vyšel na 7000,- ale je to úplně jiná jízda - auto si krásně přede - žádné drncání nápravy - podívej se po tom novějším modelu - 24 000 se mi zdá za 1998 vcelku dost ...Je to jen můj názor..
Třeba tady... http://www.aaaauto.cz/cz/daewoo-matiz/c ... &ymax=2012 a to jsou AAAčka!! tzn drahý .. půjde sehnat levněji..
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

J.Bad píše:
Jujing píše:
No nevím - šel bych do novějšího ročníku a hlavně litrovka vede!!Je fakt jak píše Vojta - že problém s korozí - já zase tvrdím když má 100tis najeto tak určitě přední nápravy - tlumiče - klouby - teď jsem to nechal dělat a předek vyšel na 7000,- ale je to úplně jiná jízda - auto si krásně přede - žádné drncání nápravy - podívej se po tom novějším modelu - 24 000 se mi zdá za 1998 vcelku dost ...Je to jen můj názor..
Třeba tady... http://www.aaaauto.cz/cz/daewoo-matiz/c ... &ymax=2012 a to jsou AAAčka!! tzn drahý .. půjde sehnat levněji..
tak jestli tam pojedu tak tam určitě jedu s tím že mu těch 24tis dát nechci :) ono otázka jeslit to má opravdu najeto atd... chce to prostě vidět ono to auto stejně nikam daleko jezdit nebude viděl bych to tak na akční radius max 20km je to pro slečnu první auto a já s tý plzně s tím budu muset dojet takže jestli vrže naprava vadit asi nebude když teda nebude honit auto po silnici :) je mi jasný že za ty peníze neseženem žádnej zázrak ale aby to aspon ty dva roky vydrželo ;)
Damek

Příspěvek od Damek »

Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu -P
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

Ciernygepard píše:Ale to auto z AAA nema ziadnu vybavu -P
z AAA bych si nekoupil ani tříkolku a je to tam jenom jako příklad jasně napsal že je to předražený a že se dá sehnat levnější :) asi první link co našel :)
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

To byl jen příklad... no nemá .. to se divím - z tohohle roku už se ve výbavě docela snažili - buď to v AAA nenapsali nebo to nechápu - určitě by měl mít posilovač - pytle tam jsou - centrál by měl být taky v základu.... no jinak je to holátko...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jujing »

J.Bad píše:
To byl jen příklad... no nemá .. to se divím - z tohohle roku už se ve výbavě docela snažili - buď to v AAA nenapsali nebo to nechápu - určitě by měl mít posilovač - pytle tam jsou - centrál by měl být taky v základu.... no jinak je to holátko...
buh vi jakej to je vůbec rok známe jak to v AAA chodí :)
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Do Áček bych taky nešel. Ale tohle inzerovaný jako první cvičný auto by nebylo úplně od věci. Samozřejmě - chce to vidět. Jak píše Bad - litr je litr, ale za 23 ho nekoupíš (pokud ho někde vůbec seženeš). A přední náprava? Holt nesmíš po Pražské dlažbě jezdit jako čuně :lol: :lol: Znám lidi, co mají na Matýskovi najeto hodně přes 100 tisíc a klídek. Takže kus od kusu. :D
kesko

Příspěvek od kesko »

S tou prednou nápravou to zas nieje také strašné. Ramená a silenbloky nestoja veľa. Ja som kúpil z PL a je to OK.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
ladinek

Příspěvek od ladinek »

tak určitě poznáš stav auta i podle toho,kdo ti ho bude prodávat,poznáš to podle jednání prodejce od koho máš matízka vyhlídlího,mě se podle fotek líbí -i záleží zpodej a zvuk motoru :D čepy a tak je myslím prkotina :o)
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
kesko

Příspěvek od kesko »

Tak tak, za tie prachy kúpiš možno kvalitnejší bicikel, a aj ten potrebuje občas servis.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“