Zdravim fachmanov-mozno poradite : /NEXIA 16V - 164.000 km aj LPG / som po vymene rozvodov-chcel som od mechanika aby aj pretesnil motor lebo uz dost mlacka sa objavuje za tie roky v garazi-no najprv vystriekat a tak zistovat unik, striekanie som predbehol lebo som menil sviecky a hla 2 a 4 v oleji - takze vymena tesnenia vika ventilov bez tmelov vcera kontrola troska jemne olej na vrchnej strane sviecky opat dotiahnutie vika,vymena tesnenia rozdelovaca.Mechanik typoval na tesnenie hlavy nejake nepriepustne kanaliky - no olej aj zatku 710 nebadam emulziu ani voda nemizne.Vytrel som motor ako sa dalo - tesnenie olejovej vany - vana dotiahnuta ale kvapka to ako by zo spodnej strany kompresora klimy bolo aj na niektorych srubach olejovej vany - na plastovy kryt a na zem.To kvapakanie robi auto v klude-podlozeny karton prava strana spolujazdcove koleso-nie je to mlaka ale zopar kvapiek za noc /12hod./ aden za dnom a je mlacka.No ked som menil sviecky tak pri odpojeni kablov z rozdelovaca kontakt aj koncovka kabla na iducku komplet zoxidovana - vymena vrchu /krytu/ rozdelovaca + kabel k inducke mal som stary od predoslej vymeny kablov r.2008.Palec rozdelovaca prebruseny povodny.No ale teraz okrem toho zatekania oleja ma stve aj nejaky slabsi vykon dialnica 120 km/h jak slapnem tak celkom zrychil na viac no ale hore kopcom niekedy na 5 - 100-110 km/h a teraz nejak nechyta treba to viac prikurit zo 4 a nejaky mutujuci zvuk motora coz nebol - ten tah vyskusany aj na BA a na LPG rovnake.
Tak co stym chlapi ? Dakujem za rady tipy linky.
Nizsi vykon NEXIE a mlacka na pravo za kludu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nizsi vykon NEXIE a mlacka na pravo za kludu
CRUZE 1,8 LT,Pewter
- Reklama