Ahojte,
nedavno som kupil Nubiru 1,6 16V combi, r.v. 1999. Je to dovoz z CH a ma original autoradio s kazetovou mechanikou. Chcel som tam dat svoje oblubene autoradio s CD ale po demontazi som zistil, ze Korejci uznavaju iny typ konektorev. Takze iba odstrihnut a prepajkovat. Nemate niekto schemu zapojenia povodneho konektoru?
Vopred vdaka.
Autoradio v Nubire
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autoradio v Nubire
nic nestříhej, užij ISO <-> Nubira redukci
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- PetrCBR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autoradio v Nubire
A pokud nesezenes ISO <--> Nubira konektor, tak na tom radiu mas nakreslene zapojeni.Juraj píše:Ahojte,
nedavno som kupil Nubiru 1,6 16V combi, r.v. 1999. Je to dovoz z CH a ma original autoradio s kazetovou mechanikou. Chcel som tam dat svoje oblubene autoradio s CD ale po demontazi som zistil, ze Korejci uznavaju iny typ konektorev. Takze iba odstrihnut a prepajkovat. Nemate niekto schemu zapojenia povodneho konektoru?
Vopred vdaka.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
Nic nestříhej! Já měl ten samý problém. Na netu jsem našel redukci z Nubiráckýho konektoru na ISO. Objednat to můžeš na www.autoal.cz a moje redukce byla 2.52.113 ISO pro Nubira, Leganza. Za 2 dny jsem ji měl doma a i s dobírkou jsem platil kolem 200 Kč. Poslali mi napoprvé jinej ale zase jsem ho poslal zpět a dostal spávný. Mrkni kolik tam máš pinů a napiš to do objednávky, nebo ho vyfoť. Můj konektror vyadá jako menší scart do TV aje tam cca 10 samiček ve dvou řadách. Cvak, cvak a teď v klidu poslouchám
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502