sponzori pre aveofanclub
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
sponzori pre aveofanclub
tak konečnemám trošku času a chcel by som znovu rozbehnúť získavanie sponzorov a nijaké zlavi pre náš klub. Dal som do kopy nijaký ten uvodný dopis pre firmy ktoré budeme oslovovať.
Prípadné pripomienky a návrhy mi možeťe písať sem alebo cez sz.
Dalej možeťe mi sem písať aj adresi a firiem ktorých by som mal osloviť. Budem rád ked mi trošku pomôžeťe.
List iba náčrt zatial.
Vážená firma!
Dovoľte sa nám predstaviť, sme spoločnosť Česko – Slovenský Aveofanclub, ktorého členovia sú vlastníkmi áut značky Chevrolet AVEO , Cieľom fanclubu je združovať majiteľov týchto vozidiel a vozidiel značky chevrolet -daewoo, zároveň vytvárať vhodné podmienky pre informovanosť v oblasti predaja, kúpy, opravy a aktuálnych noviniek na trhu.
Náš klub vznikol v roku2009 a odvtedy mávame pravidelné stretnutia v rôznych slovenských a českých mestách, naposledy 17,10.2010 v Nitre,čo predstavoval už náš 7 zraz. Aveofanclub zahrňuje 65 aktívnych členov. Máme spoluprácu s klubom z Maďarska, z Ukrajiny, a do konca sme nadviazali priatelstvo s Malaiziou. Na naších stretnutiach sa zúčastnujú majitelia aut značky Daewoo Chevrolet a iná široká motoristická verejnosť.
Dovoľujeme si Vás zaslaním tohto sprievodného listu osloviť o spoluprácu a to vo forme sponzorstva z vašej strany, ktoré by predstavovalo niekoľko percentné zľavy z cien Vašich poskytovaných služieb. a produktov
Z našej strany by sme Vám ponúkli nasledovné :
• umiestnenie vášho loga na našich reklamaných letákoch, ako aj na našej webovej stránke,
• pri sponzoringu vo forme darčekových predmetov taktiež možnosť prezentovať logom a reklamou vašu firmu,
• možnosť zúčastniť sa na našich najväčších podujatiach, s možnosťou umiestnenia vlastného „ workshop „ stánku
Očakávame, že z našej vzájomnej spolupráce bude z dlhodobého hľadiska pre Vašu firmu prínosom budovanie a posilnenie Vašej značky na trhu, ako aj posilnenie Vašej dobrej povesti u zainteresovaných kľúčových skupín verejnosti.
Vaše vyjadrenie a odpoveď budeme očakávať na našej mailovej adrese a pri dohovore na osobnom stretnutí očakávame vypracovanie analýzy vzájomnej spolupráce v záujme oboch strán.
S pozdravom.......
Neviem čo by som ešte dodal skuste poradiť. Čakám vaše nápady.
Nech konečne možme viužiť tie naše super klubové kartičky.
Prípadné pripomienky a návrhy mi možeťe písať sem alebo cez sz.
Dalej možeťe mi sem písať aj adresi a firiem ktorých by som mal osloviť. Budem rád ked mi trošku pomôžeťe.
List iba náčrt zatial.
Vážená firma!
Dovoľte sa nám predstaviť, sme spoločnosť Česko – Slovenský Aveofanclub, ktorého členovia sú vlastníkmi áut značky Chevrolet AVEO , Cieľom fanclubu je združovať majiteľov týchto vozidiel a vozidiel značky chevrolet -daewoo, zároveň vytvárať vhodné podmienky pre informovanosť v oblasti predaja, kúpy, opravy a aktuálnych noviniek na trhu.
Náš klub vznikol v roku2009 a odvtedy mávame pravidelné stretnutia v rôznych slovenských a českých mestách, naposledy 17,10.2010 v Nitre,čo predstavoval už náš 7 zraz. Aveofanclub zahrňuje 65 aktívnych členov. Máme spoluprácu s klubom z Maďarska, z Ukrajiny, a do konca sme nadviazali priatelstvo s Malaiziou. Na naších stretnutiach sa zúčastnujú majitelia aut značky Daewoo Chevrolet a iná široká motoristická verejnosť.
Dovoľujeme si Vás zaslaním tohto sprievodného listu osloviť o spoluprácu a to vo forme sponzorstva z vašej strany, ktoré by predstavovalo niekoľko percentné zľavy z cien Vašich poskytovaných služieb. a produktov
Z našej strany by sme Vám ponúkli nasledovné :
• umiestnenie vášho loga na našich reklamaných letákoch, ako aj na našej webovej stránke,
• pri sponzoringu vo forme darčekových predmetov taktiež možnosť prezentovať logom a reklamou vašu firmu,
• možnosť zúčastniť sa na našich najväčších podujatiach, s možnosťou umiestnenia vlastného „ workshop „ stánku
Očakávame, že z našej vzájomnej spolupráce bude z dlhodobého hľadiska pre Vašu firmu prínosom budovanie a posilnenie Vašej značky na trhu, ako aj posilnenie Vašej dobrej povesti u zainteresovaných kľúčových skupín verejnosti.
Vaše vyjadrenie a odpoveď budeme očakávať na našej mailovej adrese a pri dohovore na osobnom stretnutí očakávame vypracovanie analýzy vzájomnej spolupráce v záujme oboch strán.
S pozdravom.......
Neviem čo by som ešte dodal skuste poradiť. Čakám vaše nápady.
Nech konečne možme viužiť tie naše super klubové kartičky.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Reklama
Re: sponzori pre aveofanclub
Mám návrh na jednu firmu jmenuje se motografix,dělá různé potisky a polepy na motorky a už také sponzorují 3 organizace.Jejich stránka:
http://www.motografix.cz/?x=motografix
http://www.motografix.cz/?x=motografix
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
ja by som navrhol hned dve len neviem ako sa volajú no skusim tam behnúť
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Doplnky:elektróny RC14 14˝ obudé na pneu Cleber, deflektory Delfín,
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
Úpravy: zaslepený eger ventil, červené brzdy, Fólie 0,5 zn. Skyfol, DRL, Sony, Sal, K&N, Total
Člen Aveo fanclubu
- Lucaso1
- Kontaktovat uživatele:
AK MôžEM DOPORUčIť TAK TUTO DAVAM ODKAZ NA CLOVEKA KTORY MA VSETKO ELEKTO AJ GUMY DISKY DO AUT CO MU POVIETE TO OBJEDNA AK NEMA NA SKLADE
http://www.pemax.sk/
AK MOZES LOMNGI SKUS MU NAPISAT
http://www.pemax.sk/
AK MOZES LOMNGI SKUS MU NAPISAT
Chevrolet Aveo HB 1.2 8V 53kw 72PS 71HP (gray dragon my heart)
Člen Aveo fanclubu
Člen Aveo fanclubu
napísať mu môžeš aj Ty. daj mu na mňa kontakt a ja sa snim dojednam keď bude mať ochotu.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Dnes ma potešila jedna super správa. Rysuje sa ďalšia spolupráca s chevroletom. Dnes som bol na garančke, kde sám majiteľ servisu ma zavolal na kávu. trošku sme pokecali o veteránoch, nakoľko je vášnivý do starých aut, poukazoval mi svoju zbierku aut. potom sme sa dostali aj k spolupráci. na Manin príde aj s autami, a prinesie aj nijaké darčekové predmety pre účastníkov.
Ďalej dal mi kontakt na jedného pána z chevroletu zo Slovenska
tak som mu zavolal a dojednal s ním osobné stretnutie.
Vyzerá to celkom sľubne. lebo hneď mi ponúkol spoluprácu pre členov fóra, a ako na začiatok poskytne lístky na Slovakia ring na preteky chevrolet.
Tak že na budúci týždeň mám sa s ním stretnúť a prebrať podrobné veci ohľadne spolupráce.
Tak že keď máte nijaký nápad ako a čo dojedať skúste mi posielať sz.
PS.
Keď dostanem tie lístky, tak samozrejme vás budem informovať a záujemcom to rád rozdám.
Neviem koľko ich bude, ale dúfam že aspoň tých 10ks sa podarí zabezpečiť. A tak môžeme urobiť malý mini zraz na Slovakia ringu.
tu je auto majiťela servisu.
Ďalej dal mi kontakt na jedného pána z chevroletu zo Slovenska
tak som mu zavolal a dojednal s ním osobné stretnutie.
Vyzerá to celkom sľubne. lebo hneď mi ponúkol spoluprácu pre členov fóra, a ako na začiatok poskytne lístky na Slovakia ring na preteky chevrolet.
Tak že na budúci týždeň mám sa s ním stretnúť a prebrať podrobné veci ohľadne spolupráce.
Tak že keď máte nijaký nápad ako a čo dojedať skúste mi posielať sz.
PS.
Keď dostanem tie lístky, tak samozrejme vás budem informovať a záujemcom to rád rozdám.
Neviem koľko ich bude, ale dúfam že aspoň tých 10ks sa podarí zabezpečiť. A tak môžeme urobiť malý mini zraz na Slovakia ringu.
tu je auto majiťela servisu.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Môj návrh je dať to dokopy ešte s niekým z českého Chevroletu ohľadom podobnej podpory aj u našich susedov
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Lomngi super,jsi šikula ale jak říká Smiree ještě dát dokupy s nějakým českým Chevroletem
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
To som samozrejme myslel tak, že nech niekoho kontaktuje ten majiteľ servisu od nás, myslím, že to bude jednoduchšie, či?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
4eský Chevroletom Máme kontakt s pánom Kolářom, ale nijak prestal komunikovAť, TAK HLADáM DALŠIU MOŽNOSŤ18lukin18 píše:Lomngi super,jsi šikula ale jak říká Smiree ještě dát dokupy s nějakým českým Chevroletem
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený