spotřeba jako blázen
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
spotřeba jako blázen
Ahoj nubiráci, zase spamuju
Ve čtvrtek jsem měnil lambda sondu... to na začátek, ikdyž pochybuju, že to má na můj problém vliv.
Způsob kterym startuju je, že přepnu na benzín a jak se motor roztočí, ťuknu do plynu a hned přepnu na LPG.
V pátek ráno jsem nastartoval asi až po 2 minutách (ještě že mam dobrou baterku)... přepnul na plyn a auto vypadalo v pohodě... Po ujetí cca kilometru auto zdechlo a už jsem nenastartoval... usoudil jsem že došel benzín, ikdyž na palivoměru jsem v půlce rezervy a ani ještě nesvítilo hladový oko... Šel jsem tedy s kanistrem na pumpu a natankoval 5 litránků benzínu. Motor naskočil a tak jsem si řekl, že ukazuje blbě palivoměr a že si na to budu muset dávat bacha...
Jenže včera po ujetí cca. 30 kiláků na LPG mi to začalo znovu škytat... palivoměr nad rezervou a přitom se motoru nedostával beňoch... Takže se chci zeptat jestli s timhle máte někdo zkušenost. Volnoběžný otáčky jsou mírně zvýšený ( okolo 1000 ot.). Myslel jsem si, že mi zůstává vyset sytič... ale 5 litrů na 30 kiláků + normální spotřeba LPG? To se mi nezdá... Samozřejmě z auta nic neteče, v létě jsem dělal čerpadlo a filtr, takže to by mělo bejt taky v poho. Jsem z toho docela magor
Ve čtvrtek jsem měnil lambda sondu... to na začátek, ikdyž pochybuju, že to má na můj problém vliv.
Způsob kterym startuju je, že přepnu na benzín a jak se motor roztočí, ťuknu do plynu a hned přepnu na LPG.
V pátek ráno jsem nastartoval asi až po 2 minutách (ještě že mam dobrou baterku)... přepnul na plyn a auto vypadalo v pohodě... Po ujetí cca kilometru auto zdechlo a už jsem nenastartoval... usoudil jsem že došel benzín, ikdyž na palivoměru jsem v půlce rezervy a ani ještě nesvítilo hladový oko... Šel jsem tedy s kanistrem na pumpu a natankoval 5 litránků benzínu. Motor naskočil a tak jsem si řekl, že ukazuje blbě palivoměr a že si na to budu muset dávat bacha...
Jenže včera po ujetí cca. 30 kiláků na LPG mi to začalo znovu škytat... palivoměr nad rezervou a přitom se motoru nedostával beňoch... Takže se chci zeptat jestli s timhle máte někdo zkušenost. Volnoběžný otáčky jsou mírně zvýšený ( okolo 1000 ot.). Myslel jsem si, že mi zůstává vyset sytič... ale 5 litrů na 30 kiláků + normální spotřeba LPG? To se mi nezdá... Samozřejmě z auta nic neteče, v létě jsem dělal čerpadlo a filtr, takže to by mělo bejt taky v poho. Jsem z toho docela magor
- Reklama
Re: spotřeba jako blázen
ahoj... zkus jen ze srandy ukostřit motor ... měl jsem to taky .. po výměně lambdy jako kdyby nebyla
ŘEZNÍK
Tak tohle se mi stalo tuhle zimu už 3krát, vžycky nahodil ujel jsem pár stovek metrů a auto zdechlo a nechtělo chytnout, a to ani zaboha, takže vždycky kanistr a na benzinu. Je sranda když to zhebne na křivotce a pak tlačit tu těžkou potvoru :D
no asi bych tam nalil trosku vic benzinu a vyzkousel.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mě to kdysi taky sežralo 5 litrů na 30 km tak jsem odstavil čidlo teploty nasávaného vzduchu,místo něho jsem dal odpor 2200 mikro.Motor si myslí že je venku 20 stupňů nad nulou a hle spotřeba 9 litrů na sto km po městě,jezdim s tim do dnes a bez problémů
Daewoo Nubira 1,6 16v kombi stříbrná metal rv.1998
No tak prečo si nevymenil ,len čidlo ved to Ti žralo jak ruský Ziljindrys píše:Mě to kdysi taky sežralo 5 litrů na 30 km tak jsem odstavil čidlo teploty nasávaného vzduchu,místo něho jsem dal odpor 2200 mikro.Motor si myslí že je venku 20 stupňů nad nulou a hle spotřeba 9 litrů na sto km po městě,jezdim s tim do dnes a bez problémů
Protože s autem jsem byl na diag, u nás v Chewy a tam mi řekly že je vše v pořádku ale nedalo mi to tak jsem to zkrátka zkusil,fungovalo to tak jsem to nechal do doby kdy koupim čidlo no a kupuju ho už tři roky ale jak řikám funguje to tak to neřešimHusarJan píše:No tak prečo si nevymenil ,len čidlo ved to Ti žralo jak ruský Ziljindrys píše:Mě to kdysi taky sežralo 5 litrů na 30 km tak jsem odstavil čidlo teploty nasávaného vzduchu,místo něho jsem dal odpor 2200 mikro.Motor si myslí že je venku 20 stupňů nad nulou a hle spotřeba 9 litrů na sto km po městě,jezdim s tim do dnes a bez problémů
A výkon auta bol potom aký Ešte sa to robý ak tak, že sa tam dá odpor regulovatelný niekedy to skúsim čo to povie
Výkon na 1,6tku je slušnej i po tomhle zákroku,prakticky se nic nezměnilo,jen to že když hodně mrzne (-15) tak to chce nechat aspoň 5 minut běžet jinak to trochu škube (bez sitiče) ale to nechávám a ještě občas pouštim bufíka takže motor je hned zahřátej jo a ten regulovatelnej odpor jsem chtěl taky zkusit,přidáš víc benzínu a mělo by to jet líp ale přidáš moc a nejede a žere jak tankHusarJan píše:A výkon auta bol potom aký Ešte sa to robý ak tak, že sa tam dá odpor regulovatelný niekedy to skúsim čo to povie