HELP stěrače.
Moderátor: Blue Lanos
HELP stěrače.
Ahoj,
tak mě zradili stěrače.
Včera normálně fungovali a dnes ráno už nic.
Nejdou přední stěrače žádná rychlost. Ostřikovače jdou a zadní stěrač také.
Prosím poraďte.
Kde je pojistka? Mají přední stěrače vlastní pojistku ? Kde je relátko na stěrače ? už se někomu stalo něco podobného ?
Cokoliv pomůže, protože to musím opravovat venku a hrozně se mi nechce pátrat po drátech kudy to jde.
Pomůže mi hlavně rozmístění po autě.
dík Robert.
tak mě zradili stěrače.
Včera normálně fungovali a dnes ráno už nic.
Nejdou přední stěrače žádná rychlost. Ostřikovače jdou a zadní stěrač také.
Prosím poraďte.
Kde je pojistka? Mají přední stěrače vlastní pojistku ? Kde je relátko na stěrače ? už se někomu stalo něco podobného ?
Cokoliv pomůže, protože to musím opravovat venku a hrozně se mi nechce pátrat po drátech kudy to jde.
Pomůže mi hlavně rozmístění po autě.
dík Robert.
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
- Reklama
Re: HELP stěrače.
tak vnitřní pojistky č8.
jen na přední stěrače.
Ale stejně by to nemělo jen tak shořet možná jestli byly stěrače přimzlý
jen na přední stěrače.
Ale stejně by to nemělo jen tak shořet možná jestli byly stěrače přimzlý
Daewoo matiz 0,8 rv.1999
Priateľu, správna úvaha. Zabudol som odlepiť zadný, ani sa nepohol. Kolega Vojta podkladá pod stierače kolíčky na prádlo aby neprimrzli, tiež dobrý nápad.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
nechcem zaklada novu temu.
Mohli by ste mi prosim poradit ake velkosti maju mat stierace (alebo alternativne velkosti ktore sadnu) na Matiz rv99? Boli by dobre 530mm+450mm ?
Dakujem
Mohli by ste mi prosim poradit ake velkosti maju mat stierace (alebo alternativne velkosti ktore sadnu) na Matiz rv99? Boli by dobre 530mm+450mm ?
Dakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsem se nesplet při zapisování, tak levý přední má 530, pravý 410 a zadní 350 mm.
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
aha,, takze 450tka tam asi nebude moct ist,, vsak? pretoze 530 a 410 predavaju ako set a je v pohode cena,, a ked mam kupovat zlvast 530 a 410 tak ma to pomaly dvojnasobne bude stat a to nechcem. Mate s tym skusenost ci mi tam 450tka vlezie? (hovorim o autokelly ked som pozeral ceny.. ci sa inde olatia kupovat stierace a kde to neviem, preto zatial mam v uvahe len to autokelly v ba)
Na matizka som dal stierače z tesca, stieraju dobre, a za tie prachy sa to oplatí meniť 2x do roka. Kupoval som po kuse zadný dlhší ale v pohode.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja som ich menil niekoľko krát do roka,dával som maximálne prípustne dlžky, teda 55,40 a 40 cm,inak origoš maju 53,36 a myslím 33 vzadu,ale ja som dával bždy rovnaký napravo aj vzadu,ešte mi z tých 55-iek,čo som mal do foroty ostalo,tak som ho použil na Astru miesto pôvodnej 51, a teraz mi stiera skor až po horný okraj okna ,tiež ich kupujem v tescu,ako kusovky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli jsi dal dopředu vpravo 55 cm, tak jsi musel dloubat chodce na přechodech do žeber...
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
nie,vľavo,vpravo je 48 maximum
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L