Zdravym vas.Kupim zimne gumy na daewoo Espero 185/65 R14 Matador Mp56 2ks.aj pouzite.
Tel. kontakt 0905 454 962 alebo holicarj@azet.sk
Dik
Kupim zimne gumy
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Kupim zimne gumy
Neviem mne sa nezdali ako nejake velmi dobre pneu. A na aute netreba mat vsetky pneu rovnake. Sice dve mp56 mam, uz maju asi 7 rokov, za mna jazdene jednu zimu a tusim boli nove, predosly majitel ich asi dokupil k dvom uz viac jazdenym, mali este "chlpy", ale kedze nic moc, tak som ich vymenil a teraz jedna lezi neobuta v pivnici a druhu vozim ako rezervu na opieskovanom a nalakovanom disku. Velmi sa mi ich nechce zbavovat, pretoze potom by som nemal zimnu rezervu.
Ja som snimi max. spokojny.Chodim casto na Kysuce a auto ma este nenechalo vysiet v zaveji.Nechcem mat rozdielne gumi na napravach.
Ak by si mal na vymenu slusny zimak na slusnom disku da sa spravit vymena akurat puchov je trochu daleko. Alebo aspon ten slusny zimak plus cena prezutia a vyvazenia. Proste nech mam nadalej pouzitelnu rezervu. Ziaden slick na hrdzavom plechu .
Hurá už mám auto konečne prezuté na zimných.Zohnal som tie Mp56 nové po 30e kus.