Vymena ziaroviek v stredovom panele

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
taxxxi

Vymena ziaroviek v stredovom panele

Příspěvek od taxxxi »

Nazdar nexaci.
Pred rokom mi zacala vynechavat jedna ziarovka v stredovom panele a obcas mi nesvietila polovica panela s ventilatorom atd. No asi pred tyzdnom mi prestala svietit aj druha, tak sa asi pustim do opravy. Este som to nikdy nerobil a tak som nazrel to "ako na to" rubriky a nasiel som priblizny postup. Chcem vas poprosit, ci by ste mi nepovedali typ ziarovky a coho by som sa mal vyvarovat prei montazi. Dakujem
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Koukam, ze vy snad nekteri vubec nectete nexia web, kde je vse pekne popsano vcetne fotek ;)

www.nexiaclub.com a sekce JAK NA TO
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Granko

Příspěvek od Granko »

jak necte ? :-) sak pise, ze cita, ale asi mu to nestaci :-). ja som vybral ziarovku a isiel som do servisu, ze chcem taketo tutok :-). a inak, nema sa tam velmi co pokazit, pokial mas aspon trocha cit pre taketo veci...
taxxxi

Re:

Příspěvek od taxxxi »

No, to je v tom, ze ja nemam na tieto veci cit. :? Len dufam, ze tam nieco nepolamem.
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Neboj sa,... aj ked polames, tak teraz vyrabaju neskutocne lepidla :lol: :lol: ;)
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory