Laclosak píše:Od kud jsi?......co je to za motor?.....má to Posilovač řízení a klimu?
Jsem z Prahy.
Moc se v tom nevyznam, ale:
Motor 1,5 16V DOHC 66 kW,
posilovač řízení,
tažný zařízení,
AIRBAG u řidiče,
Elektricky ovládaná okna (Všechna 4),
Zahrádku od firmy Thule,
Radio je k tomu originální,
Technickou mam do 5/2012,
Nové dveře na pravé straně (oboje) - nějaký pitomec s Jeepem se mi o ně opřel rámem na parkovišti u obchoďáku. Obě jsou vyměněné.
Bourané to nebylo.
Vady na které jsem přišel:
Otevírání kastle jde ztuha
Klimu to má, ale moc neklimuje, nevim, zda je vadna, nebo jen potřebuje nejak naplnit nebo tak. Já jí nepoužívám (nestojím o zápla plic).
Nalomený držák na zásuvku k vleku, tak mi to tam drží trochu hůř (mam to pojištené drátem)
Celkový dojem (můj):
Motor bezi bezvadne. Dobre startuje - byl jsem s tim na Slovensku na horach a nastartovalo mi to i v -20 na 3 otoceni starterem. Bez problémů. Dle propočtů spotřeby jsem to Slovensko ujel za 5,9 litrů ve 4 lidech a náloži na celý týden včetně vody atd.. Za 5 let, co jej mám mě nikdy nenechal ve štychu, vždycky naskočil a vždycky dojel. Asi to má perfektní regulaci elektriky, páč jsem za 5 let neměnil ani jednu žárovku (sadu k tomu samozřejmě nějakou mam).
Ja jsem druhý majitel, na opravě to bylo jednou jedinkrát za 5 let, co ji mam. Byl obroušený uhlík ve startéru, tak tam mam dva novy. a před třemi lety byl dávaný nový výfuk (mam za to, že to stálo kolem 7 tis, ale o to bych se nehadal). je vyměněný celý výfuk (dle automechaniků).
Stačí tyto informace?