Ahoj všem.
Jsem zde nový, stejně tak jako čerstvým majitelem Nexie GLE 1.5 r.v.97... Mám pár poznatků ze svého "nového" vozu, které bohužel nejsem schopen identifikovat...
Za 1. - na klíčích mám dálk.ovládání, které sice bliká, ale nic nedělá (alespoň jsem zatím nezjistil, že by něco dělalo..)
ovládání
Za 2. - okolo oken jsou dvě "věci", které bych řekl, že jsou handsfree, ale někdo říká, že to jsou čidla k alarmu.. Nevím však o tom, že by auto mělo alarm.. Prodejce mi však tvrdil, že má imobilizér..
věc na pravé straně
věc na levé straně
Za 3. - nad volantem je červená dioda, která nejspíš souvisí s údajným imobilizérem?
dioda
Za 4. - Rozebral jsem a vyčistil a promazal autom. anténu, ale stále zajede max tak ze couhá cca 8 cm.. pomůže koupit nový prut nebo musím celou anténu?
EDIT: omlouvám se za to, že je nahráno na ulozto.cz, ale jinam mi to nějak nešlo nahrát...
Prosím o pomoc s identifikací pár věcí v mém novém miláčkovi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Reklama
Re: Prosím o pomoc s identifikací pár věcí v mém novém miláčkovi
Ahoj.To dialkove sice neviem k comu je ale vyzera to ako ostatky nejakeho alarmu.Lebo tie 2 veci okolo okien su cidla alarmu.Je mozne ze ta dioda je tiez k tomu,vyzera to namontovane trocha amatersky.
Antena sa aj mne zasuvala ciastocne,zvykol som to robit tak ze som ju v kufri odpojil a zase pripojil a ona sa zasunula.Potom ma to prestalo bavit arozobral som ju,vycistil,namazal a isla.Obcas sa este sice nezasunie ale zvyknem ju nastriekat nejakym sprejom a la WD
Antena sa aj mne zasuvala ciastocne,zvykol som to robit tak ze som ju v kufri odpojil a zase pripojil a ona sa zasunula.Potom ma to prestalo bavit arozobral som ju,vycistil,namazal a isla.Obcas sa este sice nezasunie ale zvyknem ju nastriekat nejakym sprejom a la WD
Kvety a bonboniery nepijem