teplota
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Laclosak
Re: teplota
Čidla jsou tam 2....ale to co tě zajímá tudiž teplota chlad.kapaliny se nachází na bloku motoru na straně vs.rampy (tudiž zezadu) pokud máš teda 8v u 16v newm jak to je,ale nejspíš to bude podobné...
Daewoo Nexia 1.5 8v....55kw...r.v 95....5dv....Hatchback
Je to mazel
Červené podsvícení,RECARO sedačky,Sportovní filtr,Bíločerný lak
Je to mazel
dobre dik skusim to pozriet
cau.nasiel som tam pod 13 srobom na lavej strane motora navrchu 2 nejake cidla.trocha som to prebrusil boli zaoxidovane a skusil som auto zatazit a az to bolo ono tak je to dobre lebo mi zacalo teplotu hned ukazovat
- Laclosak
No ono buď zooxiduje to cidlo nebo se zlomí drátek tak jsem to měl já....Jiank kontrolu jestli ti správně funguje budík provedeš tak že odpojíš ten konektor co je nasazený na tom čidle a spojíš ho s kostrou pak zapneš klíček a měla by ti teplota na budíku vytetět do maxima.Jinak gratuluju k vyřešení problému ať slouží
Je to mazel
Je to mazel
- Laclosak
Tak jestli jsem to správně pochopil z tvých přízpěvků na foru tak jsi asi to čidlo nenašel tak jsem ti to vyblejskl.......je potřeba to očistit nejlépe smirkovým papírem hrubosti tak 160 a prostříknout Kontaktolem.Ať se daří
- Přílohy
-
- P1040269.JPG (231.41 KiB) Zobrazeno 2766 x
-
- P1040268.JPG (165.45 KiB) Zobrazeno 2766 x
-
- P1040267.JPG (220.61 KiB) Zobrazeno 2766 x
Je to mazel
Je to mazel
diky moc.ja som to tam videl ale neslo mi to vytiahnut ale to bude ono
tak skusil som to ale asi ziadna velka vyhra.asi tam bude este nieco ine.mozno v pristrojovke.skusim prilozit na kostru a uvidime ako zareaguje rucicka.zatial dik
ak mas 8ventil,tak cidlo teploty je pod rozdelovacom ... ja som kupova nove stalo 7eury ... ale nakoniec som mal zlomeny kabel za pristrojovkou,, dal som novy a bolo .... ale trvalo mi dokym som nato prisiel.. aj termostat som menil aj to cidlo ... a nakonieco to bol kabel
pri 8V je cidlo na opacnej strane ako rozdelovac.mam to na tomto fore nafotene.je na tej strane ako sacie potrubie.skoro pod vsupom do sania na motore.