Taky sdělím naše dojmy z koupi Sparka.. Předminulý pátek jsme se na něj byli dívat v Náchodě v autosalonu Dědek, paní byla ochotná, auto nám ukázala.. O pár dnů později jsme se rozhodli Sparka koupit, tak jsem psala do poboček Chevroletu (SRBA, Dědek, Auto Horečka, Staiger servis a Autocentrum Hulváky Ostrava), Staiger se mi neozval vůbec, první byl SRBA servis, pan Stoklasa

, pak Horečka (žádná sleva), Hulváky (tam zase auto až za minimálně měsíc), Dědek ("vlezlý přístup", stylem, tak to hned napíšeme, aniž by dal nějakou slevu), takže jsme byli rozhodnuti pro SRBA servis, nejdříve jsme chtěli výbavu LS Plus, ale zase se nám nelíbila barva modrá Morrocan, tak jsme slevili na výbavu LS, poněvadž palubní počítač nepotřebujeme a ovládání rádia na volantu, taky ne, v této verzi tam byl Spark v hnědé Coconut metalíze, jakmile jsem tohle autko spatřila, tak bylo jasno

Pan Stoklasa je velmi příjemný a ochotný člověk, takže všem doporučuji SRBA servis, pobočka Praha-Modřany, při převzetí vozidla na nás čekali pan Stoklasa a Pivson (Jižní spojka byla mírně ucpaná) a vozidlo nám předvedli i po zavírací době, čekalo nás příjemné překvapení v podobě dárečků a dnes dostaneme i ty příčníky, stínidla na boční okna a síťku na sedadlo spolujezdce..
U nás vítězí jednoznačně SRBA servis..

A co se týká srazů, tak prý není problém přijet s předváděcím vozem

Další plus