zapinani svetel
Moderátor: Blue Lanos
zapinani svetel
dobrej nevym jestli zde pisu dobre ale dnes jsem si koupil espero rok 97 a nejak se mi nezdaji svetla nemam tam zarovky H1 ale nejake jine vetsi a kdyz zapnu klicek a rozsvitim palubovku a otocim packou na svetla tak se mi svetla nerozsviti az po nekolika sekundach kdyz nastartuji tak svetla zhasnou a opet po nekolika sekundach tak 20 se rozsviti je tonormalni nebo je to nejaka zavada dekuji
- Reklama
Re: zapinani svetel
Ak tam nemas H1 tak do toho uz niekto vrtal, mozno je to lepsie, lebo povodne svetla v espere nie su nic moc.
S tym ozsvecovanim neporadim, mozno tam mas modul deneho svietenia, alebo nieco dorabane.
S tym ozsvecovanim neporadim, mozno tam mas modul deneho svietenia, alebo nieco dorabane.
- vladimir fodor
Nemáš namontované xenonové náhrady?
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim ta a vitam na fore.
Tak ako uz pisal kolega nadomnou tiez mam pocit ze tam je prestavbova sada xenonov.
Ked sa spredu na ne pozries a niekto ti ich zapne tak sa budu pomaly rozsvecovat ako neonka
I ked 20 sekund je dost. Teda aspon co som ja videl tak to bolo rychlejsie.
Tak ako uz pisal kolega nadomnou tiez mam pocit ze tam je prestavbova sada xenonov.
Ked sa spredu na ne pozries a niekto ti ich zapne tak sa budu pomaly rozsvecovat ako neonka
I ked 20 sekund je dost. Teda aspon co som ja videl tak to bolo rychlejsie.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
xenony sa daju lahko spoznat. Pri zapnuti blysnu ako slabym bleskom, ale je to dost zretelne ak si pred nimi. No a tiez podla balastov - krabiciek blizko svetiel. Preda len to vysoke napatie nemozno tahat niekolko metrov .
Espero ma v predu vo svetlach H1 ? Bol som na tom ze H4 ako Nexie..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- vladimir fodor
Veru H1 a v oboch,dialkové aj stretávacie.