Olšovec 2010 bla bla
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Olšovec 2010 bla bla
Sem pište pokec k Olšovci. Do přihlašování jen k tématu.
Pokud se týká ubytování - v písemném i telefonickém styku uvádějte, že se jedná o Daewooclub. Mají v tom trochu bordel, protože pro nás byly zamluveny ty zděné chatky A, B a chaty Lada. A vedoucí najednou tvrdí, že o tom nic neví a v kempu že je místa dost. Jsou pro nás taky zamluveny dvoulůžkové pokoje ve zděné hlavní budově, taky ta velká dvanáctilůžková chata. Ostatní chatky dvou a čtyřlůžkové jsou taky ještě volné. Tak na nic nečekejte. Kdo zaváhá .....
Pokud se týká ubytování - v písemném i telefonickém styku uvádějte, že se jedná o Daewooclub. Mají v tom trochu bordel, protože pro nás byly zamluveny ty zděné chatky A, B a chaty Lada. A vedoucí najednou tvrdí, že o tom nic neví a v kempu že je místa dost. Jsou pro nás taky zamluveny dvoulůžkové pokoje ve zděné hlavní budově, taky ta velká dvanáctilůžková chata. Ostatní chatky dvou a čtyřlůžkové jsou taky ještě volné. Tak na nic nečekejte. Kdo zaváhá .....
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olšovec 2010 bla bla
ja som si tohto roku nič nezajednával,uvidím aká bude situácia ,čo sa týka mojej práce som odhodlaný prísť na každý pád a ke´dže som sám,v pohode sa vyspím aj v matízkovi
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den tak již jsem spokojený - mám závazně a písemně zajištěnou chatku " LADA " pro 4 osoby za 740.-Kč/noc - / pro sebe a Aničku / na přání Vojty, se mohou k nám do chatky nastěhovat kolega " Ital s Mílou " / tu rezervaci mám na 21.05.pátek a 22.05.sobota / potřeboval bych vědět, zda Ital s Mílou souhlasí s touto nabídkou,nebo si máme přibrat někoho dalšího ?? Dejte nám prosím vědět - nemám na ně kontakt Upozornění : pokud jste si objednali ubytování Emailem - tento si natiskněte a vezměte sebou,je to vždy jistota potvrzené rezervace
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 -sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
-------------------------
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 -sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
- Hanzy
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den přátelé jsem velice zděšen na mou písemnou objednávku pro zajištění ubytování v kempu mi bylo sděleno , že veškeré zděné chatky typu A i B - jsou letos pro požadovaný termín,plně obsazeny a na poslední bungalov za 1.250.-Kč / noc / je pro penzistu přeci jen trochu moc Co budeme dělat
Tolik jsme se těšili a nic Mám invalidní Aničku a pro ní potřebuji trochu solidní ubytování s WC. Tak nám nezbyde nic jiného, nežli letos účast odhlásit a to mne dost mrzí - čau " Vazoun "
Vazounku bungalov je ale pro 5 lidi takze kdyz se s nekym domluvis tak to neni tak drahe
Tolik jsme se těšili a nic Mám invalidní Aničku a pro ní potřebuji trochu solidní ubytování s WC. Tak nám nezbyde nic jiného, nežli letos účast odhlásit a to mne dost mrzí - čau " Vazoun "
Vazounku bungalov je ale pro 5 lidi takze kdyz se s nekym domluvis tak to neni tak drahe
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------------Hanzy píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den přátelé jsem velice zděšen na mou písemnou objednávku pro zajištění ubytování v kempu mi bylo sděleno , že veškeré zděné chatky typu A i B - jsou letos pro požadovaný termín,plně obsazeny a na poslední bungalov za 1.250.-Kč / noc / je pro penzistu přeci jen trochu moc Co budeme dělat
Já vím " Hanzy " jenže nežli jsem si to uvědomil tak i ten poslední byl už zamluvený čau Vazoun :lol:ale nakonec máme zajištěnou tu chatu LADA pro 4 osoby a jsem spokojený
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Som zvedavy co napisu mne ak napisu
Ak sa k nim moj e-mail doplavi
Ak sa k nim moj e-mail doplavi
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji dobré poledne chlapci a dívky co pojedete " SOLO " bez partnerky či partnera tak pokud se dobře pamatuji,tak v těch zděných chatkách A a B jsou přistýlky v tom obýváčku - možno využít po domluvě v loni pro toho 5 účastníka tam bylo i čisté povlečení / nabízel jsem to místo našemu adminovi " Miloshovi " ale nevyužil to, neb odjel domů ještě v sobotu - tímto jej pozdravujeme a jestlipak přijede i letos a zůstane na noc ???čau " Vazoun "
To pro : Alvin,Stanley a dalším samotářům
--------------------
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38 -- STK+Emise do 07/2010
To pro : Alvin,Stanley a dalším samotářům
--------------------
Matiz SE/II.08 r.v.07/2002 sv.zel.metlina U 38 -- STK+Emise do 07/2010
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som bol vlani v tej malj chatke,bol som spokojný,akurát moja chyba,mohol som si doniesť ten elektrický "fukár" v Maníne 2008 som ho mal úplne zbytočne zas
Nuž keď to vlani zvládol Petr,alias Happy v stane,sme zhruba rovesníci ( na foto ten stan vidieť medzie jeho a Vojtovým Matízkom,veru a to bolo "čerstvo" tej noci),tak si to trúfam zvládnuť v Matízkovi,stan už nemám,daroval som ho kamarátovi pred pár rokmi a vôbec,komu by sa ho chcelo rozkladať kvôli jednej noci
Tiež som to urobil presne tak,ako píše Vazoun,vytlačil si ten mailík od p. Jaroslava Farlíka a s tým prišiel na recepciu, tohto roku je to zložitejšie,fakt neviem čo bude,ako bude,čo sa týka mojej práce,ale chem stoj čo stoj prísť.Nuž keď to vlani zvládol Petr,alias Happy v stane,sme zhruba rovesníci ( na foto ten stan vidieť medzie jeho a Vojtovým Matízkom,veru a to bolo "čerstvo" tej noci),tak si to trúfam zvládnuť v Matízkovi,stan už nemám,daroval som ho kamarátovi pred pár rokmi a vôbec,komu by sa ho chcelo rozkladať kvôli jednej noci
- Přílohy
-
- IMG_0138.JPG (251.32 KiB) Zobrazeno 6995 x
-
- IMG_0051.JPG (161.23 KiB) Zobrazeno 6995 x
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
už se těším až Vás všechny poznám osobně
pěkný klan matyzků
pěkný klan matyzků
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
na celoštátných je to tak
ale žiaľ na 1. slovenskom som bol ja jediný
o Olšovec sa nebojím,len dúfam,že do Bystrice nás príde viac Matízkárov DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
- Kontaktovat uživatele:
Mrňat je vždy najviac ale našťastie sa zmestia aj ku kontajnérum
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Čoby ku kontajnerom ,Leguanzám do kufrov-peha- píše:Mrňat je vždy najviac ale našťastie sa zmestia aj ku kontajnérum
-
- Kontaktovat uživatele:
Anebo tak máš recht ale zasa je pravda že pri jazde ste sila tak
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Juj, tak se dívám, že se budem letos pokoušet o repeté Olšovce. Že by nám letos nepršelo?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067