Vymena motorceku ostrekovaca

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
palci81

Vymena motorceku ostrekovaca

Příspěvek od palci81 »

Zdravim, prosim o radu pri vymene motorceka na ostrekovaci. Pozeral som na to a motorcek je namontovany zospodu nadrzky. Chcem sa spytat, ked ho chcem vymenit, ci je nutne demontovat celu nadrzku alebo sa nejakym sposobom da ten motorcek vybrat? Dik za pomoc.
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena motorceku ostrekovaca

Příspěvek od -peha- »

Mám dojem že je to rovnaké ako na Legyne takže stačí vybrať svetlo a je tam k nemu prístup.Motorček je len natlačený v takej gumke :D
stepanek

Re: Vymena motorceku ostrekovaca

Příspěvek od stepanek »

-peha- píše:Mám dojem že je to rovnaké ako na Legyne takže stačí vybrať svetlo a je tam k nemu prístup.Motorček je len natlačený v takej gumke :D
Rozmlátil jsem plastový podběh na levé straně auta, při demontáži jsem si všiml nádržky ostříkovaču a motorku, je to cele schované za tím podběhem, pro opravu by možná stačilo jen povolit 3 samořezky velikosti 8mm dva jsou z čela podběhu a jeden je zespodu přidělaný k nárazníku. Ten plastový podběh je celkem pružny stačí ho něčím zapřít, jak jsou tam motorky přidělané bohužel nevim na to nebyl čas. Pokud budeš muset sundat cely podběh jsou tam použite super na hovno příchytky, vypada to jako podložka a uprostřed je nenapadně vyznačene kolečko, to kolečko je plastová hřídelka, která roztahuje takové zoubky té podložky, (podobne jak plastové šruby co drží narazník) doporučuju použít 60tku hřebík a kladívko, vytlouct tu plast tyčku a pak to jde hrave vytahnout. Hlavně neztratit stoji to asi 10kč +poštovné a ma to asi jen autokrč.
Odpovědět

Zpět na „LANOS“