Tak uz ho mam doma!!!!!!!
Moderátor: Blue Lanos
Tak uz ho mam doma!!!!!!!
Nadhera. Klimatizace,airbagy,Lpg,CD changer na 10CD,el.okna,velmi hezky interier.jo a jako bonbonek: nastartuju dalkacem z okna. Fotku dodam. cenu jsem ztahnul na 130 000. Jen musim vymenit ten rozvodovy remen. Neni tu nekdo z Ostravy? kde ho mam dat vymenit?
Mejte se a jezdete bez nehod.
Mejte se a jezdete bez nehod.
Jenom sympataci umiraji mladi
- Reklama
rimmer
neni to automat.kdyz necham zarazenou jakoukoliv rychlost,tak nejde nastartovat dalkacem.si predstav ze tam necham dvojku a omylem v kapse zmacknu startovani............. Je to jisteno. Kruci jen jsem se zapomnel zeptat jaky benzin tam mam dat 95 nebo 98? zatim jezdim na plyn ale az uhodi mrazy budu muset startovat na benzin.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak uz ho mam doma!!!!!!!
Normálně v Daewoo ACH. Mám s nima dobré zkušenostiRimmer píše:Neni tu nekdo z Ostravy? kde ho mam dat vymenit?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Re: rimmer
Prave z toho bych mel strach , znam se, jak si obcas zamykam auto, kdyz mam klice s ovladanim v kapse .Rimmer píše: neni to automat.kdyz necham zarazenou jakoukoliv rychlost,tak nejde nastartovat dalkacem.si predstav ze tam necham dvojku a omylem v kapse zmacknu startovani............. Je to jisteno. Kruci jen jsem se zapomnel zeptat jaky benzin tam mam dat 95 nebo 98? zatim jezdim na plyn ale az uhodi mrazy budu muset startovat na benzin.
A k benzinu: nektere verze Lanosu maji v technicaku napsano 95, nektere 91, ja jsem vetsinou bral 95 (kdyz byl za dobrou cenu u rozumne cerpaci stanice tak i 91, ale vetsinou se nevyplati). Ale pozor na plyn, tam maji nektere levne cerpacky obcas pekne svinstvo . Podle mych zkusenosti je velice dobra Flaga, dobry je taky Kralupol.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
dalkove ovladani
ovladac dalkoveho ovladani je strasne citlivy.jsem zaparkoval pred panelakem,obesel ho astoupal po schodisti ve tretim patre jsem nechtene zmackl ovladac a odemkl auto.ovladac je totiz nestastne konstrukcne resen.tlacitka nejsou zapustena a zaroven s obalem.asi si koupim novy jestli bude mit krytku tlacitek.
Jinak dneska jsem 50 kilaku jen tak bezcilne jezdil a chrochtal blahem . Jedina malinka vada je hluk vetru pri vyssi rychlosti. Predpokladam ze to budou zrcatka. mate stejnou zkusenost?
Jinak dneska jsem 50 kilaku jen tak bezcilne jezdil a chrochtal blahem . Jedina malinka vada je hluk vetru pri vyssi rychlosti. Predpokladam ze to budou zrcatka. mate stejnou zkusenost?
- martin
- Kontaktovat uživatele:
Re: dalkove ovladani
jestli myslis to hvizdani, tak to dela guma ve dverich, ktera 100% netesni, rikalo to tu uz vic lidiRimmer píše:ovladac dalkoveho ovladani je strasne citlivy.jsem zaparkoval pred panelakem,obesel ho astoupal po schodisti ve tretim patre jsem nechtene zmackl ovladac a odemkl auto.ovladac je totiz nestastne konstrukcne resen.tlacitka nejsou zapustena a zaroven s obalem.asi si koupim novy jestli bude mit krytku tlacitek.
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- Blue Lanos
jj aj mne to robi je to normalny jav...bohuzel a zvyseny hluk motoru od kolkych otacok pozorujes
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
piskani
to neni piskani.je to zvuk takovy hlubsi.ale ne nijak moc hlasity,ale je tam
- Blue Lanos
to mi hovor
http://www.cardomain.com/id/27101976