NEPŘEPÍNAJÍ VÝDECHY TOPENÍ.
Moderátor: Blue Lanos
NEPŘEPÍNAJÍ VÝDECHY TOPENÍ.
Nevím proč, ale nějak asi postupně přestalo fungovat přepínání výdechů topení. respektive stále fouká vzduch velmi intenzivně středními výdechy do kabiny i když to dám aby šlo vše na čelní sklo. Tam to potm téměř nefouká a mlží se to. Dal jsem i novýkabinový filtr a zase nic. Tam se to přepíná nějakým podtlakem a ostatní polohy to jako přepíná a také v tom tak trochu při přepnutí zasykne, ale středem to fučí stále nejvíc.
- Reklama
Re: NEPŘEPÍNAJÍ VÝDECHY TOPENÍ.
Ahoj. Podle mě buděš mít pouze uvolněný jeden nebo druhý pneumatický spínač. V autě jsou celkem 3. Jeden je na otevírání a zavírání klapky vnitřní cirkulace hned za pilovým filtrem a uvidiš ho, když demontuješ kastlík u spolujezdce. Je možné, že ti praskla ta plastová páčka na té klapce a tím by se vysvětlilo, to mlžení oken jako že máš stále pouze vnitřní cirkulaci.
Jinak ostatní dva ty pneumat. taky uvidíš, až sudnáš kastlík spolujezdce a jsou oba vlevo. Je možné, že ti jeden nebo druhý vyskočil z toho plastového držáku jako se to stalo mně. Ten plast se prostě vytahal a musel jsem to tam uchytit, aby nemohli vyskočit a přepínání fungovalo jako dřív.
Jinak ostatní dva ty pneumat. taky uvidíš, až sudnáš kastlík spolujezdce a jsou oba vlevo. Je možné, že ti jeden nebo druhý vyskočil z toho plastového držáku jako se to stalo mně. Ten plast se prostě vytahal a musel jsem to tam uchytit, aby nemohli vyskočit a přepínání fungovalo jako dřív.
Re: NEPŘEPÍNAJÍ VÝDECHY TOPENÍ.
Díky moc, tak to bude asi ta verze B - vnitřní cirkulace funguje normálně a bez závad. Zkusím to sundat.