Pomaly klesajú otáčky......
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pomaly klesajú otáčky......
ZDravím Vás.....som tu nový......mám takúto otázočku. Po naštarovaní má motor 900 otáčok avšak po pridaní plynu otáčky stúpnu ale po spustení plynového pedálu trvá dlho, kým klesnú.....neviete čím to môže byť? Lanko sa vracia bez problémov....
- Reklama
Re: Pomaly klesajú otáčky......
Tak Tě tu mezi náma hezky vítám. S největší pravděpodobností máš zanesený ventil krokového motorku. Jeho vyčištění a postup byl již mnohokrát popsán, tak si zadej kolonku "hledej" a tam to všechno najdeš.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
Ja mam Nexiu cca 5 rokov a robi mi to od zaciatku.Aj krokovy motorcek som vycistil(nic tam nebolo) a aj tak to robi.Uz som to prestal riesit.Zmieril som sa s tym ze asi to tak ma byt.Dokonca som sa na to tu volakedy tusim pytal
Kvety a bonboniery nepijem
Moze to robit aj uz znecisteny vzduchovy filter, skus ho vyfukat alebo vymenit.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
...to Hynku a ostatní příčiny mohou být různé od filtru až po krokový motorek ( je dobré vyměnit od druhého funkčního bezproblémového auta ) tzv. hokus - pokus, prostě vylučovací metoda...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Zdravim jsem zde novy mam nubiru 1.6 16v 99rok a problemy s otackama jsem uz mel taky byl jsem stim u borce co dela daewa a zjistil ze to je ten krokovy motorek,ale nemenil ho jen me resetoval ridici jednotku a to jde udelat i doma.Delal jsem to taky a funguje bez problemu. kdyby jste meli zajem tak vam napisu navod jak nato.
-
- Kontaktovat uživatele:
No jednotka na Daewu sa resetuje odpojením baterky a pluvý kontakt ukostriť tak na 10 sekund A krokový motorček sa po vybratí a čistení učí chodiť a to tak že sa 3x za sebou zapneš zapalovanie bez štartu a je to
Ale samo sebou že pokud máš dačo nové tak šup sem s tím lebo nikdo nie je všeumelec a tak za každé rady sme vďačný
A jó výtej na fórku a díky že rozširuješ zástuúpcou DAEWOO vozidel
Ale samo sebou že pokud máš dačo nové tak šup sem s tím lebo nikdo nie je všeumelec a tak za každé rady sme vďačný
A jó výtej na fórku a díky že rozširuješ zástuúpcou DAEWOO vozidel
Piš piš !!! Žádný tajnostikadlik píše:Zdravim jsem zde novy mam nubiru 1.6 16v 99rok a problemy s otackama jsem uz mel taky byl jsem stim u borce co dela daewa a zjistil ze to je ten krokovy motorek,ale nemenil ho jen me resetoval ridici jednotku a to jde udelat i doma.Delal jsem to taky a funguje bez problemu. kdyby jste meli zajem tak vam napisu navod jak nato.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová