problem spotreba Matiz
Moderátor: Blue Lanos
-
problem spotreba Matiz
dobrý den chalani a dievčatá dnes som sa zaregistroval na matiz fore a mam jeden problem mam uz druhého matiza a bez problémov ale teraz som spozoroval jeden a to spotreba jazdim každý den do práce tú istú trasu a niektorý den spotreba do 6 litrov a niekedy 10 a ked zastavým mam dojem že motor ide vo vysokých otačkach ako keby na sytič neviete čo to može robiť mam 0.8 SE 1999 z posilovačom a klimou dovoz z A 130000 km toho prvého som mal skoro od nova 12000 km a syn ho rozšaloval asi v 120 km odtrhnuté pravé predné koleso ohnutá poloos lavý nosník skrčený až po motor pravou stranou zobral oplotenie z ocelových rúrok lavou stranou zohol rúru priemeru 80 mm a nosníkom trafil roh domu auto na odpis a on ani skrabanec takže verim že bezpečnosť tohoto auta nieje až taká zla .je to moje už asi 8 auto a doma mam aj druhé auto koreu a to KIA ceed predtým renaut Thalia max. nespokojnosť spolahlivosť dobrá pohodlie slabé výkony spotreba nič moc predťým znova korea Daewoo Espero po 260000 km som predal v plnej spokojnosti bez žiadných poruch a len bežné výmeny akurat menený termostat do dnešnej doby jazdí bez poruchy neviem sice konečný stav ale asi dosť ked ho už 5 rokou nevlastním ale stále vídam .Troška som sa rozpísal ale je to na oslavu tak zatracovaných a podcenovaných made in Korea
- Reklama
Re: problem spotreba Matiz
jedine co me napada ze obcas zazlobi termostat.
vysoke otacky muze byt obcas zasekly nebo pridreny krokovy motorek.
vysoke otacky muze byt obcas zasekly nebo pridreny krokovy motorek.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Re: problem spotreba Matiz
Z Renaultu si nic nerob Ja mam Megane II 3-dverak 1.6 16V, a sama elektrika, samy senzor, mrte problemov na fore...neni nad starsie klasicke poctive motory s minimom elektriky, ako napr. Fiesta r.v. 2000 co mam ako druhe auto - s tym sa da pomaly po schodoch jazdit, a tomu autu proste stale nic nie je!
Noa k problemu so spotrebou.....majster uz poradil
Noa k problemu so spotrebou.....majster uz poradil
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu