Demontáž palubovky.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Palo99

Demontáž palubovky.

Příspěvek od Palo99 »

Ahojte.
V prílohe mám zobrazený obrázok palubovky. Je tam znázornené 5 skrutiek , ktoré musím najskôr demontovať.
Žltou farbou som naznačil miesta , ktoré , z môjho pohľadu treba tiež demontovať t.j. reproduktory , ktoré sú pod sklom v rohoch,ofuk predného skla,airbag spolujazdca , výfuky vzduchu ... .
Je to treba všetko najskôr demontovať ? Nie sú tam ešte nejaké ďalšie skryté skrutky ?
Vlastné "odtrhávanie" palubovky z klipsov treba začat od strany spolujazdca , zo stredu , zo strany spolujazdca ?

Ďakujem
Přílohy
palubovka.jpg
palubovka.jpg (113.18 KiB) Zobrazeno 1767 x
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Demontáž palubovky.

Příspěvek od -peha- »

Skrutky máš dobre zaznačené no a potom spodok palubky ten u spolujazdca je len nacvaknutý ale ten u vodiča má 1 skrutku pri otváraní kapoty(samorezka),potom vyber skrinku u spolujazdca a to tak že otvárací šuflík má po boku zarážky tie ohýbaj smerom do vnútra a tým sa šuflík vyklopí uplne no a dokola je asi 5 skrutiek no a zbytok tedy vrchnú čiasť tak tam uvidíš uchytenie zospodu lenže neviem ako vybrať airbag no keby sa nikdo neozval tak sa na to doma juknem mám tam dáké manuály :D Jo boky sú tiež len nacvaknuté :D
Palo99

Příspěvek od Palo99 »

Nikto z Vás ešte nedemontoval palubovku ?
Palo99

Re: Demontáž palubovky - prosba na uživateľa s menom -Peha.

Příspěvek od Palo99 »

Ahoj ,

poprosil by som ťa o bližší popis demontáže palubovky , ako si písal v predchádzajúcom príspevku .
Treba demontovať aj airbag spolujazdca , ak treba , ako sa to dá.

Ďakujem.

P.S. tečie mi voda z radiátora kúrenia , potrebujem ho vymeniť , nový už mám kúpený.
V servise za výmenu pýtajú cca. 200 Eur. /len robota/
Mne sa to zdá veľa.
kesko

Příspěvek od kesko »

EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Palo99

Příspěvek od Palo99 »

V tom odkaze nie je podrobnejšie riešená demontáž palubovky
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jo ale tu nikdo nedával ješte dolu lebo radiátor sa mení zo spodu takže asi to tu nebude tedy vlastne je tam len problém airbagu no a na to som slabý tam neviem.Len to ako sa vyberá kúrenie je tu v tom tématu čo Ti nahodil Kesko rozpísané takže skus ten postup :D
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“