Velký problém-pomoc prosím
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Velký problém-pomoc prosím
Zdravím všecny mám velký problém s Nubi 16 16V 1998.brácha mi sebral v noci auto a dal tomu čočku.Když jsem ráno strartoval tak to nastartovalo až asi po deseti sekundách (předtím téměř hned) auto trošku pokulhávalo s výkonem ,večer když jsem jel z práce tak taky(asi 2km) auto bylo už zahřáté asi po cca 15 minutách jsem jel dál a rychle mi stoupala ručička s teplotou nahoru,když už byla skoro v červeném poli rozsvítila se zřejmě pumpa nakonec to dojelo až na maximum.Druhý brácha mi říkal že to mám nechat nastartovaný že se to vychladí ale nak to dolu nešlo spíš to drželo pořád na maximu ručička.Otáčky se držely na 2 tisících a vůbec nešly dolu, pak jsme tam nalily horkou vodu to trošku klesla hladina.Poté jsem jel domu když jsem měl sešláply plyn tak se držela teplota ale jak jsem ho pustil tak zase stoupala a pak to chcíplo,asi po dvou hodinách jsem zkoušel nastartovat a ¨točilo se to ale musel jsem sešlápnout pedál aby to nastartovalo.Pak už to vůbec nenastarovalo.A voda je v oleji.Prosím poradte myslíte že to je jenom kvůli Těsnění pod hlavou??6e by to mělo vliv i na startování??Benzínové čerpadlo jde.(slyším ho).A na kolik tis. to asi tak vydíte.Děkuji za brzkou odpověd.Pepa
- Reklama
Re: Velký problém-pomoc prosím
ahoj
tak je tam voda ve valcich a samo v oleji.
jelikoz ji je tam asi vic tak uz nema motor sanci chytit.
takze hlava dolu
doporucuju ji ale nechat poradne zkontrolovat tedy nafouknout a srovnat kdyz ji nic nebude.
tyhle motory nemaji problem s vodou v oleji a proto se mi to moc nezda.
cena v normalnim servisu cca 10000
jeste ale muzou byt ohnute ojnice diky vode ve valcich a pokusu o start.to by bylo o mnoho drazssi.ojnice cca 2000 za novou.
tak je tam voda ve valcich a samo v oleji.
jelikoz ji je tam asi vic tak uz nema motor sanci chytit.
takze hlava dolu
doporucuju ji ale nechat poradne zkontrolovat tedy nafouknout a srovnat kdyz ji nic nebude.
tyhle motory nemaji problem s vodou v oleji a proto se mi to moc nezda.
cena v normalnim servisu cca 10000
jeste ale muzou byt ohnute ojnice diky vode ve valcich a pokusu o start.to by bylo o mnoho drazssi.ojnice cca 2000 za novou.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
myslíš teda jenom to těsnění??vodu jsme tam dolily a zmizela asi tak 4 litry........z nádržky na vodu jde cítit motor(asi benzín s olejem takový náký smrad)
urcite tesneni a mozna hlava.nebudu to psat znovu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51