Goosova Vectra NA PRODEJ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Goosova Vectra NA PRODEJ
Ahojte,tak jsem zde po dlouhé době,nějak mi nevychází čas se tady objevovat častěji a pokusím se objevovat více než teď,jelikož jsem provedl nějaké úpravy na autě tak se s nimi chci s vámi podělit,protože jsem stále srdcem Daewak a stále nemám k Daewoo daleko...na Vectře jsem vyměnil masku s logem Opel za celochromovou masku Vauxhall,vyměnil jsem čelní sklo a nechal udělat folie na okna...
PS:Doufám,že se někdy zase objevím na srazu...
PS:Doufám,že se někdy zase objevím na srazu...
- Přílohy
-
- vectra 6.jpg
- (241.83 KiB) Staženo 1378 x
-
- P7220571.JPG
- (218.11 KiB) Staženo 1377 x
-
- Vectra.jpg
- (235.08 KiB) Staženo 1380 x
Naposledy upravil(a) Goose dne stř zář 08, 2010 22:19, celkem upraveno 1 x.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Goosova Vectra
no postupuješ dobre 1,3 - 1,6.......no ješte postupuj 1,8 - 1.9 - a potom konečne budeš mat motor 2,0 . Ale vyzerá dobre.
Tu Fiestu stále mám nebo mám,je přítelkyně...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Někdo Ti rozbil kliku u dveří...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
tak sup na web www.opel-forum.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Slam píše:Někdo Ti rozbil kliku u dveří...
Jo jo Slamíku...už mi auto stihli vykrást...a tohle po sobě nechali...kliku jsem naštěstí koupil za 100,- Kč...jen černou...ale neva...lak se sežene...
milosh píše:tak sup na web http://www.opel-forum.cz
Určitě tam zavítám...dikes
Měls vůbec někdy nějaké auto, které by Ti nevykradli? Už by ses měl z toho Chánova, kde žiješ, asi přestěhovat někam jinam...Goose píše:Jo jo Slamíku...už mi auto stihli vykrást...a tohle po sobě nechali...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Když nad tím tak přemýšlím tak ne...krom žigula...snad už budu mít pokoj teďka...
Goosi, jak si spokojen ? Taky uvazuju "premigrovat" - nejradsi bych Omegu Caravan 2.5TD, ale Vectra Caravan taky pripada v uvahu...
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Tak Vectru mám už 9. měsíc a za tu dobu jsem jen měnil vodící kladku na klínovém řemenu,která vyšla na rovné 2000...auto šlape jak hodinky,jen trochu baští olej,ale to je u 1.6 normální...na auto jsem si hrozně zvykl a neměnil bych...Omega je také fajn ale VeBe je hezčí...
jo, to ďáblova Vectra taky baštila... a v poslední době prej až abnormálně... no, mě se zasejc víc zamlouvá "chcíplá vrána"
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Tak mě olej žere zatím nijak extrémně ale pořád žere víc než ostatní motory...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to docela koukám....tátova Nubira 1.6 olej nežere vůbec...jen co potřebuje....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
...obecně se v recensích konstatuje vyšší spotřeba oleje u 1,6 16V z Oplu, no výrobci se kryjí vžitou normou 0,8 na 1000km a to je trochu dost hodně, tato norma mi připomíná šáde 100 - 120 bez gufer na ventilových dříkách, to Ivoš kolik ( tátova Nubira 1.6 olej nežere vůbec...jen co potřebuje.... ) vlastně bere ta tátova Nubira 1,6 je to vlastně starší motor z Oplu...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico