Dobry den, "kolegovia".
Nevedeli by ste mi poradit kam na diagnostiku v TT?
Nerad by som navstivil predrazeny autorizovany servis na Nitrianskej.
Ako som uz spominal, auto netaha, nema silu pri jazde, inak počas neutralu vsetko OK.
V servise mi kontrolovali tlaky vo valcoch, privod vzduchu, zapalovacie kable, sviecky, vacku, ani zapalovacia cievka nevynechava - vsetko OK. Predpokladali ze mi akosi zle miesa zmes a dosledok toho je ze motor pri zatazi nema tah, ale nemaju diagnostiku na Daewoo tak mi viac nepomohli. Dakujem
Diagnostika v TT?
Moderátor: Blue Lanos
Diagnostika v TT?
Lanos 1359, 5dv.,modra metal., rv. 12/99, 80 000km
- Reklama
Re: Diagnostika v TT?
To netusim ja sa servisom vyhybam ako cert svatenej vode . kabel sice mam ale netusim ci mam soft ktory pozna lanosa, viem ze sa viem cez tyranusa pozriet na espero a nubiru ale lanos ani neviem aky a kde ma konektor. A uz vobec netusim ci by to pomohlo. Ale byvam 10km od TT,t akze ak ine nezozenies a ten tyranus pozna aj lanos tak mozem obetovat chvilu mojho drahocenneho casu .
Lanos ma konektor pod odkladacou skrinkou pred spolujazdcom. Je to 12 pin konektor (obr.)
Hovori ti nieco? Dakujem...
Hovori ti nieco? Dakujem...
- Přílohy
-
- con12pin.gif (9.59 KiB) Zobrazeno 1067 x
Tyranus s Lanosem funguje, mám to odzkoušený na 1.3ce 8V(rv98)
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
taky konektor ma aj espero. takze ak tyranus lanos pozna tak sa mozes niekedy zastavit, mas teraz neuveritelne stastie mam dovolenku takze som doma , snazim sa dokoncit par veci napr. zbavit sa kopy hrdziek na aute a minut minulorocnu dovolenku
Tyranus skutocne fungoval, len nejako divne ukazoval otvorenie skrtiacej klapky, ostatne udaje boli na lanose 1.4 ? 8V v poriadku
Vojto -> ten MAP je v poriadku, mne to az ked si odiesiel doslo ze je to tlak za klapkou, ktory samozrejme usi stupat ked otvaras viac klapku = viac tomu slapes na krk
Podla mna to bude nieco vo vyfuku. Jednak to chrastenie v zadnom tlmici ked si s nim zakyval a tiez ten syty zvuk 3litroveho 6valca napoveda ze nieco z vyfuku uz bude mat najlepsie roky za sebou. Mozno len zadny diel. Skus pohladat, niekto tu spominal dobry eshop, pripadne v bernolakove je nejaky aba vyfuky, tam su niekedy lacnejsi nez na vyfukyonline.
Vojto -> ten MAP je v poriadku, mne to az ked si odiesiel doslo ze je to tlak za klapkou, ktory samozrejme usi stupat ked otvaras viac klapku = viac tomu slapes na krk
Podla mna to bude nieco vo vyfuku. Jednak to chrastenie v zadnom tlmici ked si s nim zakyval a tiez ten syty zvuk 3litroveho 6valca napoveda ze nieco z vyfuku uz bude mat najlepsie roky za sebou. Mozno len zadny diel. Skus pohladat, niekto tu spominal dobry eshop, pripadne v bernolakove je nejaky aba vyfuky, tam su niekedy lacnejsi nez na vyfukyonline.
Diagnostika zavadu neodhalila, ale zase som o nieco blizsie. Dakujem Ti za pomoc. Skusim to riesit tou vyfukovou castou. O vysledku budem informovat. Este raz, dakujem, a ak by si potreboval nieco ohladom elektriky kludne sa ozvy.