Hlavni spojkovy valec
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlavni spojkovy valec
Zdravím všechny spokojene Nubiraky.Ačkoliv jsem sni velice spokojen,mi poslední týdny děla vrasky na čele.Nemužu prostě sehnat ten podělany spojkovy válec.Už jsem si objernal 4 a všecny byli uplně na hovno.a to mi ještě k tomu došel 3 uplně jiny než co jsem objednal.ten 4 byl podobny ale je jinak jiný a prostě to tam nejde dat.prosim o radu kde ho sehnat jeto docela nutny.auto potřebuji a nemužu jezdit jen dopředu.Po určité době jizdy tam pprostě tu spatečku nedostanu a řazení taky nic moc!!!moc dik
Daewoo Nubira,1.6 16V Sedan,98 dovoz Italie, puvodní majitel byl dobytek docela odraná,ale aj tak krasná
- Reklama
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
Re: Hlavni spojkovy valec
uuuha to je dost divne ze je taky kratky, ja som menil pred 4-5 mesijiacmi a taky ten dlhsi som tam mal a a taky isty som tam dal aj novy, takze nevim nevim ako je to mozne objednaval si to presne podla technicaku?
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
-
- Kontaktovat uživatele:
jo objednaval jsem ho presne poddle technicaku,a aj na internutu pa zadani presnych parametru mě vyjede ten větši a když ho tam dam tak nesedi hadička ani ta kovovo trbubička.a ze interieru bych nemohl doslapnout spojku,jelikož to narazi do toho valečku.
Daewoo Nubira,1.6 16V Sedan,98 dovoz Italie, puvodní majitel byl dobytek docela odraná,ale aj tak krasná
...to zkus autodílykrc nebo czdrafel.cz mají to i s obrázky a podle nich odhadnout délku podstatné....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico