Filtr klimatizace Lacetti
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Filtr klimatizace Lacetti
Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nechal měnit pylový filtr u klimatizace. Já viděl nějaký VALEO na internetu asi za 420 korun. A v servisu si za to chtějí říct 2000,-. Kolik vás to stálo? Kapalinu mám plnou, ale od roku 2004 nejspíš neměněnou.
- Reklama
Re: Filtr klimatizace Lacetti
Zdravím Tě,
tady máš odkaz na servis chevy v OV http://www.chevy.cz/garance.asp, jsou tam rozepsany ceny garančnich prohlídek, včetně filtru A/C.
Ale tohle jsem jen nešel na netu, sám jezdím jinam, prý jako servis nejsou nic moc.
tady máš odkaz na servis chevy v OV http://www.chevy.cz/garance.asp, jsou tam rozepsany ceny garančnich prohlídek, včetně filtru A/C.
Ale tohle jsem jen nešel na netu, sám jezdím jinam, prý jako servis nejsou nic moc.
Ak nemas auto v zaruke, filter klimy si kludne vymen sam. Nic zlozite, ja som to tak robil.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
- Jura
Taky jsem měnil. V záruce vždy v servisu (720,- + práce), teď už měním sám, kupuji na czdrafelu (ale 420 za Valeo taky není špatná cena). Jen je k němu při výměně trochu blbý přístup, ale operace na max. 5 min, stačí křížový šroubovák. Měním po 15 tis. km.
mam filtr klima na laceti za 200 original.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
a kde je ten filter umiestneny ? Jak sa k nemu dostanem ?
Lacetti HB 2004, 1.8 CDX, imperial blue, seria ( zatial )
mam dojem ze je u nohou spolujezdce primo do spodu.je to v leve polovine spis temer u klapek topeni.nevim jak jinak to presneji popsat
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
- Jura
Jo, přesně tak. Pokud si vzpomínám, tak dva "vruty" na křížový šroubovák.palikx píše:mam dojem ze je u nohou spolujezdce primo do spodu.je to v leve polovine spis temer u klapek topeni.nevim jak jinak to presneji popsat
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
No, já to ještě nedělal, ale zde je návod:Romeo píše:a kde je ten filter umiestneny ? Jak sa k nemu dostanem ?