Problémové štartovanie.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
mato8876

Problémové štartovanie.

Příspěvek od mato8876 »

Zdravým Všetkých.
Mám problém niekedy naštartovať motor.Začalo to len za studena,ale teraz už aj pri zohriatom motore.Asi z desiatich štartovaní je jedno-dva problémové.Točí a nechce naskočiť,je to podobné ako keď je auto bez benzínu.Naskakuje ale nenaskočí.Prišiel som na to,že ak pri točení šliapem pedál hore,dole tak naskočí. Mám len 550km a už prvé problémy.Bol som aj v servise,spravili diagnostiku a vraj všetko je OK. Vraj asi som natankoval nekvalitný benzín.Tankoval som na sheelke a omv,tak neviem kde mám natankovať ešte kvalitnejší! Poradili mi dotankovať do plna a dodať velfobín.Hneď som tak spravil a výsledok žiadny, štartuje stejne.
Čo ma najviac zarazilo,bolo že ma nepustili do dielne servisu.Usadili ma v predajni a ponúkli kávu z automatu. Ak má niekto podobné skúsenosti tak sem s nimi.
Aveo sedan 1.4 16V 74kw 100k
Čierna metalíza
Reklama

Thomash3k

Re: Problémové štartovanie.

Příspěvek od Thomash3k »

Ahoj, já mám 1,2 16V od prosince. Už jsem tady psal o problému s jakýmsi krátkodobým vynecháváním výkonu. No, najel jsem 6000km a tento problém zmizel... ale mám stejný problém jako ty, jen né tak častý... nepodaří se mi nastartovat tak jednou až dva krát za měsíc a na podmínkách okolního prostředí nezáleží... ať je teplo nebo zima je to zcela nahodilé. Navíc se tento jev objevil až po dvou měsících. Od prvního tankování beru na shellce a asi od pátého už jen V-Power. Nemyslím si, že by to bylo benzínem, to spíš ta řídící jednotka... ta je celá nějaká divná...
palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémové štartovanie.

Příspěvek od palikx »

spatne vyhodnoceni ridici jednotkou.debilni norma euro 3 a mozna uz 4 to zpusobuje.je to tak strasne nachylny na teplotu a kvalitu benzinu ze je start moc chudy.a pri druhem startu se jiz jednotka chova trosku benevolentneji a prida palivo.
stejne tak pokud se slapne na plyn melo by to chytit.
reseni jsem zatim nenasel ale jedine ktere pomohlo byl reprogram na euro 2.od te doby je vse v pohode ale bylo to uplne jine auto.
daewoo ma take reprogramy ktere spoustu problemu resi.bohuzel ja k reprogramum nemam pristup ale delam vsecko mozne abych je sehnal.
a jeste jedna vec.kamarad mel podobny problem a na chvili mu pomohla vymena cidla teploty vody.nevim jak je to s tim ted.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Motory“