Ahoj kolegové,
měll bych na vás takový dotaz, zde nemá někdo z vás zkušenosti s vnitřní anténou?
Něco jako tahle:
http://www.dobry-obchod.cz/produkt/deta ... ena-am-fm/
uvažuju o ní z důvodu výměny za mojí stávající "blatníkovou", s ní mám neustálé problémy typu zrezlá, ulámaná...
Zajímalo by mě, jestli by šla dát na přední sklo (nahoru asii někam), z důvodu lepšího příjmu FM GPS navigace...
Děkuji všem za nápady, rady...
vnitřní anténa
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- lanos&renault
Re: vnitřní anténa
Zdravim, ja som mal rovnaku vo Favorite, ale nebolo to bohvie co. Chytalo to vsetky ruchy, sumy a podla toho ako bolo auto natocene, tak to malo prijem. Nebol som s nou vobec spokojny. Ak mozem poradit, tak by som tu v blatniku nahradil nejakou stresnou, nie je az taky problem vyvrtat dieru do stropu, riadne to osetrit, podtmelit pruznym karosarskym tmelom a zatiahnut. Bude aj pekne vyzerat, nebude cez nu tiect a bude mat urcite lepsi prijem ako vnutorna.
Lanos 1,5 sedan r.v. 1999, 63kW (LPG + benzin)
Renault Kangoo 1,4 r.v. 2000, 55kW
Renault Kangoo 1,4 r.v. 2000, 55kW
-
no, asi se k myšlence střešní antény vrátím, původně se mi do toho moc nechtělo, ale na druhou stranu, ta "blatníková" mě fakt už s...e...
Problém je, že nejsem moc(vlastně vůbec) zručnej, takže to pak nechám na domluvu s nějakým mechanikem
Taky potřebuju opravit podsvětlení palubky (svítí mi jen polovina na tachu), asi bych tam rád dal bílé LEDky, tak to pak vezmu při jednom
Díky
Problém je, že nejsem moc(vlastně vůbec) zručnej, takže to pak nechám na domluvu s nějakým mechanikem
Taky potřebuju opravit podsvětlení palubky (svítí mi jen polovina na tachu), asi bych tam rád dal bílé LEDky, tak to pak vezmu při jednom
Díky
Nazdar. Podobnú anténu si kúpil môj bývalý kolega ešte do svojej škodovky. Stále nadával, napokon to zahodil. Záver: Je to shit! V žiadnom prípade nekupovať!