Ahoj, jsem tu novej, tak jen pro info: moje leganza má asi 155 tisíc a už delší dobu s ní mám trochu problémy. Kontrolka check - to už neřeším, tady padlo hodně vysvětlení, ale mě to spolu se silným kolísáním otáček prý způsobovala klapka, která údajně házela nějaký svinstvo do krokovýho motorku. Ten jsem v listopadu nechával vyčistit, pak v lednu vyměnit a nedávno znovu vyčistit. Takže teď je to nějak víceméně v klidu. Chci se spíš zeptat na ještě jednu věc: nyní vždy když nastartuju, tak mi do pořádnýho ohřátí motoru (tzn. 10 - 12 km) neukazuje vůbec ručička tachometru. Tak se chci zeptat, jestli na to někdo neznáte nějakej trik.
Díky za pomoc
Tachometr
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tachometr
No v prvom rade výtaj A k tachu tak môže to spôsobovať kostra v prístrojovke ale já by som skôr typoval na snímač -na prevodovke sú 2 ale ten na tacho by mal byť ten zadný ,bližšie ku kastli Skús ho vyčistiť a pokud sa v tom dakdo vyzná tak dáko premereť ale najlepšie je zohnať buď z vrakoviska alebo si požičať či to je ono
Re: Tachometr
kdyby byl vadny snimac auto by pravdepodobne poznalo ze jede z abs a vyhodilo by chybu.tohle vypada na budik.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil