Kviceni vpravo v predu motor

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
soooc

Příspěvek od soooc »

Cau, zacalo mi neco kvicet vpravo, tzn nekde pred spolujezdcem, jde to po nastartovani motoru, kdzy se da vic plynu, tak to uz nekvici. Navic mi prijde, ze od te doby co to kvici, auto ve vyssich otackach min tahne, ale to muze byt jen subjektivni pocit. Cim by to mohlo byt?
Daewoo Tico r.v. 96 najeto 151000km, přezdívka Vražda, byla ve Švédsku za 63. rovnoběžkou!
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: Kviceni vpravo v predu motor

Příspěvek od -peha- »

Nemáš tam divočáka teda mladýho :lol:
Přílohy
05014_diviak1.jpg
05014_diviak1.jpg (28.88 KiB) Zobrazeno 1409 x
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

soooc píše:Cau, zacalo mi neco kvicet vpravo, tzn nekde pred spolujezdcem, jde to po nastartovani motoru, kdzy se da vic plynu, tak to uz nekvici. Navic mi prijde, ze od te doby co to kvici, auto ve vyssich otackach min tahne, ale to muze byt jen subjektivni pocit. Cim by to mohlo byt?
Najskôr klinový remeň volá po výmene
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak tak jo a na skúšku ho skus namazať sviečkou teda voskom alebo mydlom a keď to kvičanie prejde tak šup kúpiť nový a vymeniť :lol: :lol: :lol: Ale je to viac ako 99% že to bude remienok :D
Pepino_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino_99 »

Taky se mi to letos stalo a byl to klínový řemen. Ale jestli tam bude mladý divočák, tak se případnému grilování mladého selátka nebráním za předpokladu, že se nám ho v motorovém prostoru podaří odchytnout. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tico - it's fun!
Odpovědět

Zpět na „TICO“