nesvieti panel na kúrenie
Moderátor: Blue Lanos
nesvieti panel na kúrenie
čafte páni mám zas problém dnes idem autom zapálim svetlá a všimol som si že mi nesvieťi panel na kurenie normálne tma.....čo stým môže byť???? dajú sa tam nejako vymeniť kontrolky alebo nejaký kontakt to môže byť???? poradte mi páni
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Re: nesvieti panel na kúrenie
vymen zarovky a bude to zas svitit
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
a poraď ako sa to robí vlastne rozoberá hmm?????????? ďakujem za raduSlavek píše:vymen zarovky a bude to zas svitit
Daewoo ESPERO 1.5 16v rv:96,+LPG LOVATO 195000km gumy Matador Aquilla 195/50 R15 modrá metalíza
- vladimir fodor
Zdemontuješ kryt radiacej páky-je len na zapadky,pod nim zbadáš skrutky ktoré držia vrchny kryt a pod nim máš skrutky na ovládaci panel tie odkrútiš a panel povytiahneš.Daj si pozor na káble a tiahlo otvárania ventilukúrenia,ono je asi najlepšie ho zhodiť dole po pravej strane pod prístrojovkou,Máš tam plastoví kryt ktorí drži jedna skrutka a zaisťovací kolík po zhodení ho už budeš vydieť,no a už len vytiahneš panel von vymeníš žiarovky a zložíš.
ďakujem ti vyskušam a potom napíšem ako som dopadol či to bude svietit alebo tam je iní problémvladimir fodor píše:Zdemontuješ kryt radiacej páky-je len na zapadky,pod nim zbadáš skrutky ktoré držia vrchny kryt a pod nim máš skrutky na ovládaci panel tie odkrútiš a panel povytiahneš.Daj si pozor na káble a tiahlo otvárania ventilukúrenia,ono je asi najlepšie ho zhodiť dole po pravej strane pod prístrojovkou,Máš tam plastoví kryt ktorí drži jedna skrutka a zaisťovací kolík po zhodení ho už budeš vydieť,no a už len vytiahneš panel von vymeníš žiarovky a zložíš.