ide o to že v technickom sú písane plechy a mam elektróny ale sú 15-ky tak ako tam majú byť
a čo sa týka svetiel mam namontovane xenóny, ale asi by tam nemali byť.
ake mate skúsenosti s p......u
dakujem
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Pokial si ho dáš namontovat u autorizovanej firmy tak ti všetky papiere prichystajú a stými už len zbehneš na OU odbor dopravy kde ti to zapíšu do technického. Pravidelne z STK musíš chodit na emisnú na plyn ale pozor nerobia to všetky strediská len vybrané. V Leganze mám plyn vyše roka a som nadmieru spokojný , investícia bola cca 730 euro aj z ledbudíkom, ale banujem že som to nenamontoval hned už som mohol mat investiciu dávno vrátenú . Čo sa týkaVajf píše:No dakujem, inak keby som chcel namontovať plyn ake su s tym starosti, trebalo by to dať asi aj vpisať do technickeho, treba k tomu niečo? ako sa vam jazdi na plyn.
Na počkanie ti to určite nezvládne ani mechanik F1Vajf píše:ako dlho trva montaž , spravia to aj na počkanie? neviete nahodou kde to mntuju na slovensku? ja som z okresu Stara Lubovna. jaksi nemôžem nič najsť v okoly.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |