Headlights with lenses for LACETTI 4doors
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Headlights with lenses for LACETTI 4doors
Project of 2009.
We are live in Ukraine. Lacceti-bestseller.
Interesting info about q-ty Forenza in your area for start design headlights for Lacetti-Forenza-Optra 4 doors.
Some photoshop design for discussion below..
Prototype can be view for Golf5 similar design
Live headlight can be see next below...
Åâðîêîëëåêöèÿ ñïåö ïðåäëîæåíèé
We are live in Ukraine. Lacceti-bestseller.
Interesting info about q-ty Forenza in your area for start design headlights for Lacetti-Forenza-Optra 4 doors.
Some photoshop design for discussion below..
Prototype can be view for Golf5 similar design
Live headlight can be see next below...
Åâðîêîëëåêöèÿ ñïåö ïðåäëîæåíèé
- Reklama
Re: To NITRO
We are receive info from the world. because factory in TW need total q-ty Lacetti-Forenza-Optra.Kiko píše:Це можно закупыти в Украини алебо Вы продюсер фонарив?
I have info in Ukraine and Russia. Info in european market i want to receive from similar forums of owners. I hope we can decide and produced headlights in TW and receive in Ukraine..
Re: aaa
Kaď som mu dobré rozumel, tak výroba je na Taiwane. Oni to chcú dovážať do Ruska a na Ukrajinu, odkiaľ už majú zistený záujem (počty kusov). Preto sa pripája na podobné forumy na okolí a chce vedieť, aký by bol záujem u nás (teda CZ a SK). Chcú odhadnúť, koľko si môžu objednať resp. dať vyrobiť. Vraj to pasuje na Lacetti-Forenza-Optra.simone píše:KIKO ak s ato podarý ja preto zajdem
Světla..
A co homologace, mám dojem, že při tom co se tady děje půjdou po všem co bude jen trchu možné označit za nezpůsobilé provozu .
No a ta cena třetina naší Nubirky I když origo nejsou o moc levnější, jen mne zarazilo, že každé to představené světlo je jiné..
No a ta cena třetina naší Nubirky I když origo nejsou o moc levnější, jen mne zarazilo, že každé to představené světlo je jiné..
Re: Headlights with lenses for LACETTI 4doors
neviete, ci sa uz vyrabaju tie svetla? alebo ma niekto nejake nove informacie o nich?