Nexia tuning od zacatku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia tuning od zacatku
Pri procitani tuning fora me napadla diky jednomu prispevku tahle vec a to, ze bychom sem mohli dat fotky jak jsme postupne upravovali sva auta. Zacnu tedy ja
Svoji nexii jsem koupil pred 2 rokya jeste tyz den ji nafotil. Nebyly na ni zadne znamky uprav a navic mela jeste dost sjete pneu - v te dobe jeste ty silene uzky 13".
Za ty 2 roky jsem na ni udelal par uprav a hlavne uz si koupil digital, aby fotky byly lepsi. Nektere upravy nejsou videt, nektere hned na prvni pohled Vice na strankach http://www.nexiaclub.com v sekci VASE AUTA
Svoji nexii jsem koupil pred 2 rokya jeste tyz den ji nafotil. Nebyly na ni zadne znamky uprav a navic mela jeste dost sjete pneu - v te dobe jeste ty silene uzky 13".
Za ty 2 roky jsem na ni udelal par uprav a hlavne uz si koupil digital, aby fotky byly lepsi. Nektere upravy nejsou videt, nektere hned na prvni pohled Vice na strankach http://www.nexiaclub.com v sekci VASE AUTA
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No to jsou asi ty hlavni rozdily Jinak tam neni nic moc novyhoPajda píše:U Miloshe vidím hlavní rozdíl v tom, že se naučil zavírat okno a má anténu.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vyfoť mu otevřenej kufr, ať taky něco "novýho" vidí.No to jsou asi ty hlavni rozdily Jinak tam neni nic moc novyho
Naposledy upravil(a) Pepe dne stř srp 04, 2004 10:51, celkem upraveno 1 x.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Tak jsme se zasmali a ted sem dejte i vy vase auti, kdyz jste je kupovali, coz?!
Dals je za mě, ale jinam
- vůbec jsem netunil, všechno je od výrobce tak jak to dodal
Daewoo Běhounek Plzeň
- vůbec jsem netunil, všechno je od výrobce tak jak to dodal
Daewoo Běhounek Plzeň
V aktivní službě:
Mě kupodivu šlape všechno, kromě lůžkový úpravy sedadla řidiče, ale tu snad taky rozchodím až seženu nový sedadlo.
V aktivní službě:
myslim, ze tych co tunia pomenej je nas viac. Ja som tiez akurat vymenil ziarovky za Osram Silver +50%, lepsi olej (miesto maditu 5w/40 - castrol txt 5w/40), lepsie sviecky 4 kontaktne bosch, lepsie radio pioneer a tot vsjo...
teraz akurat pracujem na chromovej prednej maske (ked sa mi ju podari dat dolu ). Kupil som zrkadlovu foliu, ktoru na to nalepim. Foto dodam po montazi.
teraz akurat pracujem na chromovej prednej maske (ked sa mi ju podari dat dolu ). Kupil som zrkadlovu foliu, ktoru na to nalepim. Foto dodam po montazi.