Nubira Klíma

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
boy

Nubira Klíma

Příspěvek od boy »

Ždravím všetkých chcel by som radu idem kupovať Nubiru a predávajúci mi hovoril že má zlý kompresor na klimatizácii, približne aká môže byť cena kompresora na klímu, doteraz som mal nexiu tú som predal tam nebola klíma.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Kompresor je dražší, ale nový asi je drahý hodně. Spíš sehnat někde na vrakovišti. U Nubi je ale spíš problém s chladičem, i když i kompresor se může někdy podělat. :roll: :roll:
dej hledat a okoukni co se tu píše......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
kitt2002
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitt2002 »

Nedoporucuju vrakarny. Mozna nekde nakej repas. Koupil sem z vrakarny a fungovalo asi 3 dny, pak slo do kytek. Po rozebrani tam byla tuna rzi a dalsi bordel. Kompresory se jim tam vali jak dlouho, to nikdo nevi. Koupil sem zarucene funkcni, dal za nej 3000,- a prakticky na nic.
Ptal sem se na pribliznou cenu kompresoru(ne muj typ) a pry sly hodne dolu. Neco kolem 7.000,-
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Libor Hemala

Cena klimatizace

Příspěvek od Libor Hemala »

Zdravim vsechny. Nahodou jsem asi pred dvema mesici nechaval klimatizaci opravit. Novy chladic mne stal 3600 a repasovany kompresor 7400. Napln klimatizace s praci dohromady 1500. Celkem tedy 12500.

Neni to levna zalezitost, ale mel jsem moznost klimatizaci dostatecne vyzkouset a stoji to za to. Pri jezdeni bez klimatizace jsem se mimo jine vice mene neuspesne potykal s mlzenim oken (v zime a v desti). Ted jen zmacnu tlacitko (mam automatickou klimatizaci) a do deseti vterin jsou okna odmlzena za jakehokoliv pocasi. Uz kvuli tomu se investice vyplatila.

Zdravim
cobyll

Re: Nubira Klíma

Příspěvek od cobyll »

POMOC !!! Když nastartuju motor a NEMÁM ZAPNUTOU KLIMU, ozývá se z motorového prostoru takový divný zvuk, jako by se dva plechy velkou rychlostí třely o sebe. KDYŽ KLIMU ZAPNU, tak to udělá PST a ten zvuk přestane. Co se děje při zapnutí a vypnutí klimy? Jak docílím toho, aby se mi z pod kapoty ozýval jen motor ????
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
Richard

Příspěvek od Richard »

V řemenici kompresoru u klimy je vlastně elektromagnetická spojka (vnějšek se točí furt,kompresor jen po zapnutí), může se tam šoupat nějaká pružinka nebo táhlo nebo ložisko a jak se spojka sepne začne se kladka točit celá a celý to utichne. asi to chce rozebrat a mrknout na ten mechanizmus. Ale nikdy jsem ho neviděl na živo........ takže asi tak.... držím palce
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo to byl kompresor
ale ted mas asi jine starosti.
musi se sendat spojka a osoustruzit o desetinku.
vznikne vetsi mezera a je po problemu.
mozna tam byl jen bordel.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“