úprava zadního nárazníku

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
krtkuvdort

úprava zadního nárazníku

Příspěvek od krtkuvdort »

Ahoj, plz o radu...
chtěl bych prodloužit zadní nárazník viz foto...
A otázka zní jak to udělat.
Napadlo mě buď , koupit si plast, vytvarovat a zavařit svářečkou na plasty... nebo ten plast zakytovat nebo zalaminovat.
Potom sem se chtěl zeptat čím zakytovat (třeba tu drážku na ,,ozdobný" proužek).
Předem dík za odpovědi :)

Obrázek
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ahoj, je to věc vkusu a pokud se Ti ti líbí, tak hurá do toho. Mně se to nelíbí, působí to tak nějak divně mohutně. Ale k věci - nevím, nakolik jsi zdatný při práci s plastem, ale já bych to raději svěřil odborníkovi :lol: lištu odstraň a tu spáru po ní zakytuj. Mám to tak na předním nárazníku a zatím na tom lak drží naprosto bez problémů... Ryze z praktických důvodů si uvědom, že nikde rozumně nezaparkuješ a budeš buzerován policajtama, že nemáš zástěrky. Ale každopádně držím palce při odlišení se od sériového auta ;)

Pro inspiraci posílám několik hodně historických fotek mé Nexie:

Obrázek

Obrázek

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Budli

Příspěvek od Budli »

takže si tu lištu normálně zakytoval jo ? Já jsem to měl taky v plánu ale všichni mě varovali před popraskáním . Ale jestli to drží tak se do toho asi taky pustím :-) ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Toncek píše:takže si tu lištu normálně zakytoval jo ? Já jsem to měl taky v plánu ale všichni mě varovali před popraskáním . Ale jestli to drží tak se do toho asi taky pustím :-) ;)
Už to mám cca 2,5 roku. Je ale fakt, že mám 2 nárazníky - zimní a letní. Ten kytovaný je letní, takže nevím, co na to mráz...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“