brzdy

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Bullmastiff

brzdy

Příspěvek od Bullmastiff »

Som vymenil tycku stabilizatoru,polepil rozbitu krabicu vzduchu,vymenil filter a zostalo podozrive ticho,ktore nastastie prerusil vrieskajuci clovek asi 5 cm pred mojou kapotou,jazdiaci na ponikovy. V neprehladnej zakrute mi nedal prednost,vletel na hlavnu mal skrivenu tvar ako cez infarkt,silne otvorene oci a krical dlhe aaa ako u lekara pri vysetreni hrdla,alebo v spevokole. To bolo asi prvy krat co som potreboval silne zabrzdit,lenze pedal som zatlacil az na doraz a auto sice silne brzdilo,ale slo stale do predu,takze som si myslel,ze ho trosku posuniem,ale nastastie nestalo sa tak. Vcera som potreboval zase silne zabrzdit kvoli korculiarovy a auto skoro nebrzdilo. Pred mesiacom som vymenil predne platnicky,zadne su dobre.Vcera som zistil,ze nebrzdi vzdy rovnako niekedy viac niekedy menej. Odvzdusnil som 3 kolesa,zadne lave som uz nestihol. Po nasliapani je to to iste pedal dam az na doraz,pred casom som si vsimol,ze sa mi pedal nevracia tak svizne ako pri kupe,trva mu to mozno 1sekundu pri okamzitom odlozeni nohy. Klasickym odvzdusnenim odvzdusnim aj hl. br. valec,alebo na to treba ist inak? Kapalina neubuda nikde nic netecie. Pasoval by hlavny valec aj z nexie,alebo z lanosa? Mozem nejako zistit,ci to robi on. Myslim,ze posilovac funguje. Pri nenastartovanom aute pedal nestlacim. Kde by este mohla byt chyba?dik
Reklama

Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“