teče mi olej

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
cukrar

teče mi olej

Příspěvek od cukrar »

KOukám že mi teče olej, nemáte někdo podobnou zkušenost :-(

Teče to někde vzadu motoru, tak nějak v okolí Alternátoru , není tam dobrý přístup tak nevím přesně odkud, ale půlju oleje mám pryč :cry:

čím to asi je? co se podělalo??? Nevíte někdo??? :idea:
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Reklama

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Na nexiach tecie kazdemu niesi sam...aj ked u niekoho vela u niekoho malo...ved si skontroluj tesnenie pod olejovou vanou ci to tecie s tamadial, lahni pod auto a pozri a ak tecie cez tesnenie tak skus ho dotiahnut kusok alebo ho vymen...bude to tym tesnenim slabo vydrzi a jedine cez neho to pusti olej..tak skontroluj
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
BAesperko

Příspěvek od BAesperko »

mě taky teče olej..Mám prdlé těsnění pod hlavou a už i po vikem od ventilů..ale není to tak hrozný .... :lol: dolívala sem tam před 3 měsícama
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
OConnor

Příspěvek od OConnor »

Dark69 píše:Na nexiach tecie kazdemu niesi sam...aj ked u niekoho vela u niekoho malo...ved si skontroluj tesnenie pod olejovou vanou ci to tecie s tamadial, lahni pod auto a pozri a ak tecie cez tesnenie tak skus ho dotiahnut kusok alebo ho vymen...bude to tym tesnenim slabo vydrzi a jedine cez neho to pusti olej..tak skontroluj
tesnenie pod olejovou vanou :D o tom som este nepocul ze by to ludom z tade unikalo...

Najpravdepodobnejsie bude na nic tesnenie pod hlavou, klasicka zavada vacsiny nexii, a potom mozno este aj tesnenie pod vykom ventilov. Akurat myslim ze to bude vacsia investicia ako dolievat tam kazdy den olej :D pretoze zlozenim hlavy idu dole aj rozvody, a to sa odporuca rovno vymenit aj komplet rozvody, teda ak si ich este nemal menene...
cukrar

Příspěvek od cukrar »

sandruš píše:mě taky teče olej..Mám prdlé těsnění pod hlavou a už i po vikem od ventilů..ale není to tak hrozný .... :lol: dolívala sem tam před 3 měsícama
Tak problém byl jinde bylo to olejové čidlo, protíkalo to zkrz, a to stálo naštěsí jen 250kč plus olej a Nessi zase valí :_) :lol:
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“