Poslednych zopar dni sa za mojim Lanosom kazdy obzrie. Nie ze by bolo take pekne auto, ale pretoze vydava zvuk stareho budika (takeho toho velkeho s dvoma zvoncekami na sebe), ktory akurat zvoni. Na vine je elektrospojka klimy, teda lamely v nej.
Asi pred rokom mi menili roztrhnuty remen klimy v servise a pri tejto prilezitosti mi tam mechanik natlacil vazelinu. Prestalo to zvonit. Vazelina sa minula a zase zvonim.
Neviete niekto postup, ako tam tu vazelinu dostat, ci sa to da zvrchu, alebo musi auto na zdvihak ? Nechce sa mi kuoli tomu do servisu.
Pripadne co stoji nova elektrospojka + robota ?
vdaka za info
Elektrospojka klimatizacie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Elektrospojka klimatizacie
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
Re: Elektrospojka klimatizacie
Asi máš len volný remeň klimatizácie,alebo suché ložisko kolečka šponováka.Skús najprv našponovať remeň a keď nepomôže namasti ložisko šponováka.Spojka na kompresore klimatizácie sa nesmie mazať ,musí byť suchá.Ešte môžeš skúsiť vystriekať spojku čistiacim odmasťovacím sprejom.vado píše:Poslednych zopar dni sa za mojim Lanosom kazdy obzrie. Nie ze by bolo take pekne auto, ale pretoze vydava zvuk stareho budika (takeho toho velkeho s dvoma zvoncekami na sebe), ktory akurat zvoni. Na vine je elektrospojka klimy, teda lamely v nej.
Asi pred rokom mi menili roztrhnuty remen klimy v servise a pri tejto prilezitosti mi tam mechanik natlacil vazelinu. Prestalo to zvonit. Vazelina sa minula a zase zvonim.
Neviete niekto postup, ako tam tu vazelinu dostat, ci sa to da zvrchu, alebo musi auto na zdvihak ? Nechce sa mi kuoli tomu do servisu.
Pripadne co stoji nova elektrospojka + robota ?
vdaka za info
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Problem je urcite v elektrospojke, pretoze ked zapnem klimu - a teda spojka je zopnuta - tak zvonenie prestane.
To s tou vazelinou som kdesi pocul, ked som to povedal v servise mechanikovi, ten o tomto rieseni uz vedel. Vazelinu mi tam nejako dostal, zvuky prestali. Vydrzalo to asi rok, teraz zvoni zase ...
To s tou vazelinou som kdesi pocul, ked som to povedal v servise mechanikovi, ten o tomto rieseni uz vedel. Vazelinu mi tam nejako dostal, zvuky prestali. Vydrzalo to asi rok, teraz zvoni zase ...
V.