Servis v Kosiciach poradte
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Servis v Kosiciach poradte
Potreboval by som pomoct s niejakym dobrym servisom v KE viete my poradit alebo niejakeho zivnostnika.Potrebujem vybrusit a nalakovat zadny naraznik sikovny sofer MHD si to zle odhadol a odniesol si to moj naraznik.Dik
Daewoo Nexia GLX 1.5 16V 66kW ala nesi
- Reklama
Daj na seba kontakt icq alebo nieco a pokial by sa to dalo urobit za dobru cenu a hlavne cez poistovnu tak parada,vies najprv by som potreboval fakturu aby my to poistovna preplatila lebo vacsi cash nemam.ssgti píše:ak to je este aktualne ze to potrebujes urobit tak sa mi tu ozvi a dohodneme sa, servis aj lakovna cca 10km od KE, robia aj zvaranie plastov.lubo34 píše:Tak Roznava je premna daleko nieco v KE
Daewoo Nexia GLX 1.5 16V 66kW ala nesi
icq je 265854220, pripadne sa mozme stretnut dnes kolo tej 16tej v KE pozriem ako to vyzera na tvojom aute a teoreticky kolko by to stalo, poviem ti to tak napr lakovacka naraznikov oboch a ich rovnanie a zvaranie stalo cca 4000 sk taze vsetko zavisi ako mas buchnuty naraznik. inac mobil na mna je 0907924689lubo34 píše:Daj na seba kontakt icq alebo nieco a pokial by sa to dalo urobit za dobru cenu a hlavne cez poistovnu tak parada,vies najprv by som potreboval fakturu aby my to poistovna preplatila lebo vacsi cash nemam.ssgti píše:ak to je este aktualne ze to potrebujes urobit tak sa mi tu ozvi a dohodneme sa, servis aj lakovna cca 10km od KE, robia aj zvaranie plastov.lubo34 píše:Tak Roznava je premna daleko nieco v KE