XENONY
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
XENONY
kto vie poradit najlepsiu cenu na BiXenony miesto H4? samozrejme pokial viete od koho su nekvalitne alebo nespolahlive napiste ..dakujem ...
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
- Reklama
Veru ani ja nesuhlasim kamarat ma BMV a do povodneho svetla dal Xenonovu vybojku ... vraj sa tam musi vyvrtat do plastoveho kritu dierka kade pojde kabel lebo cez povodnu nevojde . Zistim presne a dam to sem ...
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
Jasne to ano pravy Xenon svieti ked sa postavis pred stenu tek je rovna ciara vodorovna a nase svetla to nedokazu .... ale bolo by to pekne len treba investovat ale, bola by pritazlivejsia ako frajerka....-peha- píše:Ale já nevravím o fušerskej výmene ktorá miesto svetla oslnuje ale o profi zástavbe ktorá splnuje tie správné podmienky mimochodom xenon aj HID je odporúčaný do čírej optiky aby nedochádzalo k rozptíleniu svetla
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Vcera som sa bol pozriet na blsaku na Interi v BA a chlapik tam predaval komplet sadu bixenony H4 za 3500 SKK. Nechcel povedat, odkial to ma a o zaruke nechcel ani pocut . Cena sice lakava (no, nekup to ), ale som sa neodvazil. Vyzeralo to ako nove, ale ci to bolo funkcne, neviem. Odskusat nebolo ako.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-
- Kontaktovat uživatele: