Dnes jsem si jen tak znovu přepočítal kalkulaci na "úžasné" slevy od Autosalonu Dědek v Náchodě. Rozhodně se koukněte do nabídky třeba Lacetti HB v dieselu. Ve výbavě LT Platinum (dříve CDX) je výsledná cena se slevou při koupi na leasing 329 934,- Kč. No, nekupte to! Viz:
http://www.daewoodedek.cz/chevrolet/akce/lacettihb5.pdf
Člověk by si myslel, že to snad ani není možné!. Zvláště, když chcete-li kupovat za hotové, je sleva místo 139 866,-Kč jen ubohých 60 000,- kč. A výsledná cena v hotovosti tedy činí 409 800,-.
Řeknete si, že se to vyplatí na leasing... Jenže. Vzal jsem do ruky kalkulačku a začal počítat. Pokud bych si nové auto pojistil stejně, jako u leasingu (což vždy u nového auta dělám po první tři roky), platil bych na pojistném ročně jak povinné, tak havarijní bez bonusu 17 006,-. po třech letech by tedy výsledná cena byla 460 818,- Kč.
Vezmu-li vůz na "výhodný" leasing s velkou slevou, dojdu za tři roky k výsledné částce 508 703,- Kč.
Já Vám nevím, já to počítal před koupí asi 4x, a vždy mi vyšlo výhodněji na leasing s těmi slevami, ale koukáím, nějak jsem se upočítal...
Tak teď to musím zaplatit. Jó, ne nadarmo se říká, dvakrát měř... Než budete kupovat auto, spočítejte si to dobře - a raději 5x - mě to 4x vyšlo jinak.
Nebo že bych se spletl teď???
UPS - nechci slevu zadarmo... :-)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Na leasing preplatíš vždy a nikdy nedostaneš takú zľavu aby sa to vyrovnalo...
Ale zase Ti ostali peniaze a môžeš investovať a keď sa podarí zarobíš viac ako prerobíš na leasingu....
Tak nejako to vyšlo i našim teraz na novej Fabii... leasingová zľava 60.000Sk a preplatia asi 105.000Sk za päť rokov pri 30% akontácii, takže v podstate 45.000Sk preplatiť za 5 rokov nieje až také strašné, keďže našetriť plnú sumu by asi aj tak nepodarilo, šak vždy je nejaká "drobnosť" čo teba kúpiť....
Ale zase Ti ostali peniaze a môžeš investovať a keď sa podarí zarobíš viac ako prerobíš na leasingu....
Tak nejako to vyšlo i našim teraz na novej Fabii... leasingová zľava 60.000Sk a preplatia asi 105.000Sk za päť rokov pri 30% akontácii, takže v podstate 45.000Sk preplatiť za 5 rokov nieje až také strašné, keďže našetriť plnú sumu by asi aj tak nepodarilo, šak vždy je nejaká "drobnosť" čo teba kúpiť....
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Jo, já si nijak nestěžuji. Taky si myslím, že to je celkem výhodné, ale měl jsem možnost si půjčit peníze a splácet je bezúročně - a blbě jsem si to spočítal. Jinak byfch do leasingu nešel. Příště si dám větší pozorHabron píše:Nepočítal jsem to přesně, ale hrubým odhadem mi to vychází, že přeplatíš 3,5% ročně. Kdo dá půjčku na tak nízký úrok ???
- chevyman
- Kontaktovat uživatele:
Re: UPS - nechci slevu zadarmo... :-)
JJ spletl. 329 934 Kč je s aktuální slevou 30 000 Kč na dieselové motory platná v 1.Q 2008. Zkontrolujte si svojí fakturu z období, kdy jste kupoval auto cena na ní by měla být min. o 30 000 Kč vyšší a tím pádem se srovná to navýšení.... ta sleva by měla pokrýt leasingové navýšení.....PeS píše:Dnes jsem si jen tak znovu přepočítal kalkulaci na "úžasné" slevy od Autosalonu Dědek v Náchodě. Rozhodně se koukněte do nabídky třeba Lacetti HB v dieselu. Ve výbavě LT Platinum (dříve CDX) je výsledná cena se slevou při koupi na leasing 329 934,- Kč. No, nekupte to! Viz:
http://www.daewoodedek.cz/chevrolet/akce/lacettihb5.pdf
Člověk by si myslel, že to snad ani není možné!. Zvláště, když chcete-li kupovat za hotové, je sleva místo 139 866,-Kč jen ubohých 60 000,- kč. A výsledná cena v hotovosti tedy činí 409 800,-.
Řeknete si, že se to vyplatí na leasing... Jenže. Vzal jsem do ruky kalkulačku a začal počítat. Pokud bych si nové auto pojistil stejně, jako u leasingu (což vždy u nového auta dělám po první tři roky), platil bych na pojistném ročně jak povinné, tak havarijní bez bonusu 17 006,-. po třech letech by tedy výsledná cena byla 460 818,- Kč.
Vezmu-li vůz na "výhodný" leasing s velkou slevou, dojdu za tři roky k výsledné částce 508 703,- Kč.
Já Vám nevím, já to počítal před koupí asi 4x, a vždy mi vyšlo výhodněji na leasing s těmi slevami, ale koukáím, nějak jsem se upočítal...
Tak teď to musím zaplatit. Jó, ne nadarmo se říká, dvakrát měř... Než budete kupovat auto, spočítejte si to dobře - a raději 5x - mě to 4x vyšlo jinak.
Nebo že bych se spletl teď???