Šířka pneu v milimetrech/výška pneu v % šířky/průměr v palcích...
...Lacetti má normálně rozměr 195/55 R15 pokud vím...často se zimáky dávají užší, takže to co tam je, je v pořádku...
Jaké pneu?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Jura
Mám taky poslední Nubiru, ale už brandovanou jako Chevrolet. V techničáku jsou ráfky 5,5 J x 14 ET 44 s pneu rozměru 185/65 R14 86H nebo 175/70 R 14 84H, alternativně ráfek 6J x 15 ET 44 s pneu 195/55 R 15 84V - toto bylo na novém autu a dodnes používám. Jiné tam mít nesmím, mohl by být problém např. při event. nehodě.
- Jura
Jo, obávám se, že i tam, určitě EGR je, jinak by asi těžko plnili Euro III. Ale zatím jsem myslím nečetl, že by někdo s 1.8 řešil EGR problém.
Hlavní je podle mne (nejen mne) nepodtáčet motor (nejezdit pod 2 tisíce otáček), snažit se tankovat kvalitní benzín (či alespoň občas vymýt 1-2 plnými nádržemi např. Shell V-power) a občas "vyhnat pavouky z výfuku" - pěkně ten motůrek roztočit, ať se občas pěkně proběhne.
Taky se EGR púrůseru bojím, ale zatím ťuky ťuk...
Hlavní je podle mne (nejen mne) nepodtáčet motor (nejezdit pod 2 tisíce otáček), snažit se tankovat kvalitní benzín (či alespoň občas vymýt 1-2 plnými nádržemi např. Shell V-power) a občas "vyhnat pavouky z výfuku" - pěkně ten motůrek roztočit, ať se občas pěkně proběhne.
Taky se EGR púrůseru bojím, ale zatím ťuky ťuk...