ROZPADNUTA HADICA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamo trocha som ťa zaviedol lebo Ty si asi myslel tu tenkú čo je označená tou šípkou ale to potom až sa zajtra na to pozriem lebo nemám ani šajn na čo tam je ta odvetrávacia je také hrubé esíčko a to ide do saciej hadice od iltra a táto tenká mám dojem že to je len snímanie podtlaku a to by malo ísť do rezonátora na saciom potrubý
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo už viem ktorú to by malo byť tiež odvetranie a vedie do olejovej vane je to odvetrávanie kártrových plynou a ten maglajy čo si tam mal tak to je emulzia a to sme tu už preberali že to treba čas od času čistiť teda dúfam že som to popísal dobre lebo na Nessi nemám manuál a dáko som to vždy montoval automaticky
Jo tak tu som našiel jeden motorík je to Ivova Nessi a jeho OPEL motor ale ta hadica je podobná len originál ide do zadu ale dole je to rovnaké
Jo tak tu som našiel jeden motorík je to Ivova Nessi a jeho OPEL motor ale ta hadica je podobná len originál ide do zadu ale dole je to rovnaké
Hmmm, cistit odvetravaciu hadicu od toho bordelu? No cistil som a nejak mi to nedalo a chcel som pozriet na ten filter odvetravania co je v tom vyku ventilov. Pozeral ste to niekto? Proste hroza. Ten filter som teda vybral a skusal vicistit, no kedze to moc neslo (kedze je skladany z niekolkych vrstiev perforovaneho plechu a nejdu tie vrstvy oddelit) tak som ho "vypalil". Takze uz je cisty, ale aj tak, keby isiel niekde zohnat novy, tak by som ho kupil (nikde som ho nenasiel). S tym vypalovanim, to neberte ako navod, pretoze to na jednom aute (bol mooooc zaneseny) nedopadlo moc dobre, kedze tie vrstvy su tenke a pri tom horeni toho bordelu doslo az k takej teplote, ze tam vznikla diera