Jakou barvou natřít plecháče?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Picasso

Jakou barvou natřít plecháče?

Příspěvek od Picasso »

Ahojte!
Prosím vás o tip.Mám na autě zatím ještě plecháče a nejsou zrovna v excelentním stavu,no a chtěl bych je trochu zrenovovat.Prosím o radu jakou barvou je natřít,aby to taky trochu vydrželo.Pokud s tím máte někdo nějakou zkušenots tak prosím o jakoukoliv radu.Nemám možnost je opískovat,což by asi bylo ideální,ale rád si s nimi vyhraju k dokonalosti.

Předem díky všem za reakci.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Reklama

mino

Příspěvek od mino »

Ja určite čiernu.
Škoda Roomster TSI
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja by som ich nastriekal oranzovou farbou... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Picasso

Příspěvek od Picasso »

To je jasný,ale měl jsem na mysli jaký typ barvy ,aby byla co nejkvalitnější a vydržela.

I když stříbrná není špatná,ale radši černou.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
mino

Příspěvek od mino »

Ja ked budem striekať disky tak asi hociakou čiernou. Veď 1-2 roky vydrží. Ja ich mám ovšem na aute len cca 4-5 týždnov.
Škoda Roomster TSI
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Picasso píše:To je jasný,ale měl jsem na mysli jaký typ barvy ,aby byla co nejkvalitnější a vydržela.

I když stříbrná není špatná,ale radši černou.
Aby to chvili vydrzelo, musel bys pouzit starej dobrej syntak, barvy laky Hostivar, ale pomalu konci, z tech novych nevydrzi nic, vsechno jsou to sracky :?
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Richard

Příspěvek od Richard »

Jo souhlas s Akrim, chtěl jsem něco udělat pro auto a tak jsem najaře Wapem omyl zimní gumy, vzal drátěný kartáč na vrtačku a zimní kola očistil a natřel nějakou vodou ředitelnou venkovní barvou. Když jsem v listopadu vyndal kola ze sklepa byly zrzavý znova a skoro všechna barva je v p*deli :roll: :roll: Barvy dneska jsou drahý jako prase a nic nevydrží.... :!:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
lubinob

Příspěvek od lubinob »

Mám originál strieborné plecháče a zatiaľ sú v pohode, ale keby ich mám natierať tak jedine syntetickou farbou, vodouriediteľnú by som na disky nedával ani keby bola zadarmo.
Dostal som k autu len šesť diskov a z toho sú 3 originál s ET49 a ďalšie 3 boli asi dokupované a majú ET39, tak mám na vpredu tie origo a vzadu tie s ET39.... :lol:
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Picasso

Příspěvek od Picasso »

A jaký je vlastně rozdíl mezi tím ET49 a ET39.Já bych tam měl taky mít ET49,ale co jsem viděl tak se většinou nabízí s jiným ET.Zpravidla ET39
Momentálně bez vozidla
lubinob

Příspěvek od lubinob »

ET je vzdialenosť dosadacej plochy disku od stredu disku, teda ET 39 je o 1 cm viac von z auta ako ET 49
Tu je vidieť to ET, cez ukažto mi ten obrázok nenačítalo:
https://www.chevroletclub.cz//////album_pi ... ic_id=2029
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Jujing
Kontaktovat uživatele:

Jujing

Příspěvek od Jujing »

určitě je nech opískovat jinak ti barva sleze jinak asi Komaxit bych tam dal když to vydrží na rámu od mašiny tak na kolech musí taky..
nubira20cdx
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou barvou natřít plecháče?

Příspěvek od nubira20cdx »

Picasso píše:Ahojte!
Prosím vás o tip.Mám na autě zatím ještě plecháče a nejsou zrovna v excelentním stavu,no a chtěl bych je trochu zrenovovat.Prosím o radu jakou barvou je natřít,aby to taky trochu vydrželo.Pokud s tím máte někdo nějakou zkušenots tak prosím o jakoukoliv radu.Nemám možnost je opískovat,což by asi bylo ideální,ale rád si s nimi vyhraju k dokonalosti.

Předem díky všem za reakci.
Ja som doposial vzdy disky riadne zbrusil a ocistil od hrdze, potom natrel ako zaklad PENETRATOR-om (cervenym) a potom na to PERLADIN (grecka farba tusim je to). Ani po 3 zimach a soleniu nezahrdzaveli a su Ok, dokonca sa vcelku slusne lesknu.
Spravil som i pokus, ze som zmiesal perladin (nechal som si namiesat cierny odtien zial len ..) so striebrenkou obycajnou (taka ta tekuta v drogerii co je) a to dodalo matny polosedivy odtien. Taktiez drobne bodky hrdze su len na patke, kde ju zoskrabli pri vyvazovani a pripadne ked som par krat nabehol spatne na obrubnik (parkovanie v BA je cim dalej lepsi sport...)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“