leeenivaa nessii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
leeenivaa nessii
sevas som si vsimol ze mi nessi trosku zlenivela...tj nema nejaku akceleraciu sa mi zda ze kedysi mala vacsiu na 5ke to uz neni bohvieco.....mam 16v ... co radite vymenit?sviecky alebo tak ?
- Reklama
Když otevřeš kapotu / přední/ tak na levé straně je taková černá "krabice" zajištěná zacvakávacíma sponkama. To je vzduchový filtr. Tedy uvnitř , po otevření stačí vyměnit vložku, ta krabice zůstane původní. Pak si lehneš pod zajištěné auto, pupkem ho nadvedneš a asi tam co končí motorový prostor je takový váleček s dvěma trubičkama a to je palivový filtr. Ten se na rozdíl od vzduchového mění celý!!! Pokud ty trubičky odstraníš, nateče ti do pusy benzin a máš stoprocentní jistotu, že jsi na správném místě!Pokud tam benzin není, hledej dál.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kdo řídil auto před Tebou? Nezapomeň, že ŘJ musíš "naučit" jezdit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchový vmotorovom priestore taká čierná škatula (nie ta čo má kabely to je baterka) a pokud nie si zdatný tak benzinový ani nehladaj lebo spáchaš viac škody ako užitku treba pri odpojení alebo spatnej montáži a obrázky chlape veď nieje nič jednoduchšieho ako kliknúť tááády http://www.nexiaclub.com/ a pohladať čo treba
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Hm.... Caffte po rokoch a vsetko dobre do toho noveho
No so všetkým súhlasím, no povedal by som, že palivový je až niekde v urovni predných sedadiel na kraji auta....
Jeto taký "šúľok" a na protiľahlých koncoch na otvory so závitom na prívodnú a odvodnú trubku
Jeto taký "šúľok" a na protiľahlých koncoch na otvory so závitom na prívodnú a odvodnú trubku
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ja tu citam ze kazdy popisuje inu polohu palivoveho filtra....
len pre zaujimavost dodavam na mojej nexii (4dv sedan, 16V) je palivovy filter pred zadnym pravym kolesom za podbehom. Zhrubu v urovni kde sa podklada zdvihak. A riadne koko..sky sa vybera lebo sruby vacsinou zahrdzaveju ked na nich koleso serie kadejaky sajrajt
len pre zaujimavost dodavam na mojej nexii (4dv sedan, 16V) je palivovy filter pred zadnym pravym kolesom za podbehom. Zhrubu v urovni kde sa podklada zdvihak. A riadne koko..sky sa vybera lebo sruby vacsinou zahrdzaveju ked na nich koleso serie kadejaky sajrajt