píska koleso
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
píska koleso
Cafte!
chcem sa opitat ci niekto nevie alebo nemal niekedy takyto problem: ked za jazdy mierne vytocim volant do prava zacne lave predne koleso vydavat silny piskot asi tkto: pisk-pisk-pííísk-pisk (nie spojitý ale prerušovaný) uz to bolo aj v servide koli tomu ale nikto mi nevie povedat co by to mohlo byt.Ja mam take male podozrenie ze to strmen bude mozno zaseknuty v tich posuvnich capoch v ktorich ma plavat. uz ma to vazne S..E a leze mi to na city tak prosim poradte
chcem sa opitat ci niekto nevie alebo nemal niekedy takyto problem: ked za jazdy mierne vytocim volant do prava zacne lave predne koleso vydavat silny piskot asi tkto: pisk-pisk-pííísk-pisk (nie spojitý ale prerušovaný) uz to bolo aj v servide koli tomu ale nikto mi nevie povedat co by to mohlo byt.Ja mam take male podozrenie ze to strmen bude mozno zaseknuty v tich posuvnich capoch v ktorich ma plavat. uz ma to vazne S..E a leze mi to na city tak prosim poradte
daewoo nexia 1.5 8V 55Kw (modrá)
- Reklama
Skontroluj poloos, manzety, najskor to bude ona. Brzdy by ti museli triast, skubat pri brzdeni aby to malo nieco s nimy spolocne, lozisko by ti skor hucalo pri jazde a nadmerne sa ti hrial naboj kolesa, ale mozes ho skusit po jazde, ci je nejaky rozdiel medi L a P stranou. Tie poloosy vyskusaj niekde na parkovisku tak, ze naplno vytoc volant na stranu, otvor si okno a popojazdaj, potom na druhu stranu.
No tak som to skusal a zistil som ze to velmi mierne a potichucku popiskava aj pri jazde rovno, pri velmi jemne vytocenich kolesach cca 4° do prava to piska velmi silno a pri plnom rajde do prava to nepiska vobec. pri otocenych kolesach do lava to ani necekne... to je vsetko co sa mi podarilo zisti... a este jedna vec: manzeta je tam nova takse by som povedal ze homokineticky klb bol meneny nedavno...
tak co myslis?
tak co myslis?
daewoo nexia 1.5 8V 55Kw (modrá)
No ja ten zvuk nepocujem, takze tu sa mozme iba domnievat co to moze byt. Ja ti poviem, ze mne kedysi vrzgali puklice, znie to blbo, ale je to tak, vtedy ked som na to prisiel, tak ma to dost vystrasilo. Je to tazko, ked hovoris, ze to poloos neni. Co loziska? Naj by bolo zdvihnut auto a pozriet na to odspodu.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
len si zozen tehly alebo spalik..
a posad na to karoseriu.. NIE NA RAMENO OD NAPRAVY..
a taktiez to nerob na hevery..
a koleso nehaj nahodenee..
ideal je to posadit na "zadny uchyt" silembloku ramena..
teda jakoby pod soferovymi nohami..
to je to cierne polgulate one na fotke hore..
..kedze je pootocena o 90st..
(alebo pod predny,asi nejako takto http://195.168.25.155/dohc/naprava/images/DSCN4214.jpg
lenze ked je tam nahodene koleso, tak sa tam blbo dostava)
urob najprv jednu stranu..a potom druhuu..
a posad na to karoseriu.. NIE NA RAMENO OD NAPRAVY..
a taktiez to nerob na hevery..
a koleso nehaj nahodenee..
ideal je to posadit na "zadny uchyt" silembloku ramena..
teda jakoby pod soferovymi nohami..
to je to cierne polgulate one na fotke hore..
..kedze je pootocena o 90st..
(alebo pod predny,asi nejako takto http://195.168.25.155/dohc/naprava/images/DSCN4214.jpg
lenze ked je tam nahodene koleso, tak sa tam blbo dostava)
urob najprv jednu stranu..a potom druhuu..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
[quote="Polo"]Zdravim,mam presne tento isty problem,myslel som,ze je je to strmen,lebo nedavno mi menili platnicky,bol som to uz dvakrat dat urobit,s tym ze povedali,vraj to bolo strmenom,ale robi mi to stale.Hreje sa mi pri tom cele koleso.Presne lave predne.Tak som zvedavy na co prides.[/quote Ak sa ti to hreje tak LOZISKO] Ale napr. ja co som kupoval dosticky na Nexiu, tak tam vzdy bol na tom oblozeni taky pliesok, ktory zasahoval do viac ako polovice oblozenia, takze ked sa oblozenie opotrebovalo (necela polovica), tak ten pliesok zacal piskat (o kotuc) a robil v nom ryhu, takze som ho vzdy vyrezal. Keby si mal zaseknuty valcek v brzdici, tak by to bud nebrzdilo (moj pripad) alebo pribrzdovalo stale, no na to by si uz davno prisiel aj sam.